Chusta w rowery - 30% lnu, dzisiaj o 22 :)
http://imageshack.us/a/img51/7613/tm09.jpg
Zdjęcie przepiękne :heart: chusta też. :)
Wersja do druku
Chusta w rowery - 30% lnu, dzisiaj o 22 :)
http://imageshack.us/a/img51/7613/tm09.jpg
Zdjęcie przepiękne :heart: chusta też. :)
przecudne! padłam!
Jeśli będzie więcej wersji kolorystycznych to chcę je wszystkie! :heart::heart::heart::heart: (byle nie z odzwierzęcym składem...)
Od czasu flamingów u Nati nic mi się tak nie podobało:heart::heart:
Ach mogłabym ją mieć gdybym tylko miała pieniądze i kogo nosić!!!!!!!
O 22 siedzę przyspawana do kompa i poluję!
margarita, wiedziałam, że Cie tu spotkam. :thumbs up:
ciekawa jestem czy kolor bardziej pod granatowy czy szary podchodzi ... Dokładnie taki sam jak w paradise erraid oszy się wydaje :)
cholewcia, nie dość ze rowery to jeszcze konopie!! a ja nie mam tera kasy...
pomarzę sobie
idealne połączenie wyrażające mnie- chusta i rowery:heart::heart::heart:
owieczka33, :oops::oops:
Mieliśmy dzisiaj kino nocne robić z zrzutnika, ale mnie chyba przy tym nie będzie :P
oszalałam normalnie:D
Mój konkubent nieświadomy, tylko coś rano wspomniał "co ty taki dobry humor masz?":mrgreen: I odjechał naprawiać przez najbliższe 8 godzin... rowery;)
Dziewczyny, chusta na zdjęciu to nie są konopie!!! Sprawdziłem aż raz jeszcze: 30% len 70% bawełna. Kolor zdecydowanie pod fiolet podchodzi.
Nie wiem :dunno: Skład chusty, którą fotografowałam był dokładnie taki jak napisałam
może to jakaś próbna chusta była? choć szczerze mówiąc chyba wolałabym len....
i w końcu coś pięknego !!!
mi tam wsio jedno, byle nie jedwab i wełna:hide:
kolorystycznie też :P
Chociaż nie powiem jakiś taki kontrast biel-czerń mi się marzy:heart: i druga jakaś kolorowa- np zieleń jak w greas grassy z jakimś szałowym dodatkiem :P
fiolecik:ninja:kooocham fioleciki i wzorki rowerowe:mrgreen:(głównie dzięki owieczce;))
chusta dla żony kolarza. wypisz wymaluj dla mnie.
a przypuśćmy, że to faktycznie konopie/wiskoza...
co to właściwie za dziwo? ktoś nosił już w takim składzie?
ja na chwilę miałam leoparda topaza z takim składem, długo nie nosiłam i nie zauważam jakichś magicznych właściwości :lool:
to jest 30% lnu ;)
dzwoniłam i jest już poprawiane ;) także MartaS dzięki za wieści ;)
Wisteria :) w nazwie sugeruje chyba właśnie bardziej fiolecik:hmm:
nie mogę o niczym innym myśleć. Jestem w desperacji. Wezmę nawet kółkową:rolleye:
nie lubię lnu. uf
idę na mój prawdziwy rower:rolleye:
len nati nie jest zły. jest wręcz dobry :lol:
być może nie grzeszy polotem od samej nowości ale nośny jest pieruńsko
szkoda, ze len;/
Ona ma być fioletowa? Ja tu szary widzę jak nic, jak w paradise erraid oschy.
chyba brak pomysłów na nowe wzory...
Wszystko jest kwestia ustawienia Twojego monitora ;) Na zdjęciu chusta ma dokładnie taki kolor jak w rzeczywistości.
Ale ja nie o tym. Musze Wam powiedzieć, że od kiedy dostaję do ręki te nowe Natki jestem mile zaskoczona ich jakością. Tzn. ostatnie chusty Natibaby, które miałam w ręku to było jakieś 2 lata temu i szczerze powiedziawszy jakością nie powalały... (no może poza paskami fioletowymi i różowymi z wełną). A te nowe wzory, pomimo że dość misterne są naprawdę fajnie utkane, takie trójwymiarowe. Akurat ten fiolet jest dość blady, ale sama chusta nieźle się prezentuje na żywo.
mi się bardzo podoba, pomysł z rowerami bardzo pozytywny :) ciekawe jaki to w końcu kolor
http://www.youtube.com/watch?v=LgNeikLhrMI
się powstrzymać nie mogłam :heart:
ja nawet fiolet przeżyje, mimo, że mi się z jakimś postem kojarzy :mrgreen:
A to wcześniejsze info o bambusie i konopiach skąd było? Czy to wróży, że coś jest jeszcze w zanadrzu? :ninja:
no weź, od pożyczonej chusty nie wymagam aby była idealna ;) jednak ostatnio utwierdziłam się w tym, że lepiej mi sie nosi w bawełnie, lub w konopiach. Len jakiś jest dla mnie za twardy, no nie leży mi do końca więc jak już kupować chustę to musi spełniać moje wymagania, a pożyczać mogę do macania nawet 100% lnu:mrgreen:
Kurcze, napaliłam się na konopie. Len już mniej mi się podoba.... :frown nie dlatego, że kipepski, bo mam 3 Natki z lnem i nosza fajnie, ale... CHCĘ KONOPIE!!!! CHCĘ KONOPNE ROWERY!!!
Przecież to w Amsterdamie jezdzi się na rowerach, a tam... konopie są wolne :cool:
ja tam mogę mieć i lniane, i konopne:applause::rolleye: :P
piękna jest... i mężu by się spodobała..
są już!
długo jakoś ...myślałam, że od razu znikną