Tots Bots, Tots Bots Flexi Tot, formowanka
Kupiłam jedną na próbę i bardzo mi się podobają. Antek miał ją na sobie 3 h i i rewelka, na zewnątrz prawie sucha mimo że to formowanka. Wewnątrz mokra ale... dziecko nie miało odparzonej pupy :omg: A mój dzieć słynie z wrażliwe skóry :)
Chcę zakupić większa ilość, bo nam się podobają ;) Ktoś ich używa? Jak na dłuższą metę się sprawdzają? Mają jakieś minusy? To spory wydatek ( chcę kupić ok 10) więc wolę wiedzieć :)
Re: Pieluszka Tots Bots Flexi
Tymek ma w swoim stosiku kilka flexów .Jak juz pisałam w jakimś wątku jestem z nich bardzo zadowolona...a nawet bardzo bardzo .poza super chłonnością są super małe w porównaniu z innymi formowankami .
Obecność bambusa wpływa na jeszcze większy plus...poza tym rzepy dla wygody i ta miekkość :love:
Po kilku miesiącach u mnie sa nadal w bardzo dobrym stanie .
Ja generalnie Flexy bardzo polecam 8))
Dostanę flexi z pieluszkarni po niedzieli, już się nie mogę doczekać. Poczytałam opinie i rzeczywiście są podobno super, mamy które wielbiły bumgeniusy przesiadły się na flexi jak wypróbowały także to chyba mówi samo za siebie ;) jak wypróbujemy na wiktorkowej dupince to na pewno od razu napiszemy recenzję
Cytat:
Zamieszczone przez magjur
podobno super, mamy które wielbiły bumgeniusy przesiadły się na flexi jak wypróbowały także to chyba mówi samo za siebie ;)
Hmmmm... dla mnie BG bardzo kiepskie są....
Cytat:
Zamieszczone przez atoja
Cytat:
podobno super, mamy które wielbiły bumgeniusy przesiadły się na flexi jak wypróbowały także to chyba mówi samo za siebie ;)
Hmmmm... dla mnie BG bardzo kiepskie są....
mnie też BG nie powaliły na kolana, nockę u nas wytrzymują pod warunkiem że nie pakuje oryginalnych wkładek
poza tym mam wątpliwości co do rozmiarówki - wątpie że starcza na więcej niż 13kg
co do flexi to bardzo, bardzo chodzi mi po głowie :mrgreen: chyba sie skuszę
BG kicha. Antek waży 9 kg i już są na styk :?
Cytat:
Zamieszczone przez alajakubik
mnie też BG nie powaliły na kolana (...)
poza tym mam wątpliwości co do rozmiarówki - wątpie że starcza na więcej niż 13kg
starczaja
tylko rzep lubi puscic, bo 14 kg dziecka ma zwykle ok. dwoch lat i sie zwawo rusza
ale na noc - idealne
też mi się zdaje, że one nie są tak uniwersalne jak reklamują
mój mały ma 6,4kg i na średnią napę zapinam ale odgniatają się ślady na udkach i pleckach co mnie wkurza na max
a co dopiero ze 12kg opiąć? hmmm wątpliwa sprawa
wracając do tematu zobaczymy jak flexi :lol:
Ja tez sie napalilam na flexi juz dawno dawno temu ale nie mialam odwagi zamowic a nie bylo komentarzy na jej temat a teraz to nie ma rozmiaru 2 w ofercie buuuu ciekawe kiedy bedzie.. :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez banita82
Ja tez sie napalilam na flexi juz dawno dawno temu ale nie mialam odwagi zamowic a nie bylo komentarzy na jej temat a teraz to nie ma rozmiaru 2 w ofercie buuuu ciekawe kiedy bedzie.. :cry:
idą :roll: :lol:
oooooooooo to suuuper a juz sie podlamalam troszke :D czekam z niecierpliwoscia...tylko czy rozm.2 nie bedzie za duzy na 7 kilowa dziewczynke hmmmm eh dylematy :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez banita82
oooooooooo to suuuper a juz sie podlamalam troszke :D czekam z niecierpliwoscia...tylko czy rozm.2 nie bedzie za duzy na 7 kilowa dziewczynke hmmmm eh dylematy :lol:
nie. spokojnie 2 kupuj. Flexy maja fajną regulację i nie są wielgachne .Dopasuja sie i do 7 kilo .
Szkoda kasy na roz.1 posłużą dłużej :wink:
no to faktycznie...dzieki za rade i za info;))teraz tylko czekać :)
hmm szkoda bo ja kupiłam 1 na 6,5kg bobaska, zaraz pewnie będę sprzedawać i kupować 2
Cytat:
hmm szkoda bo ja kupiłam 1 na 6,5kg bobaska, zaraz pewnie będę sprzedawać i kupować 2
To ja chętnie odkupię ;).
Cytat:
Zamieszczone przez dommi
Cytat:
To ja chętnie odkupię ;).
dobrze, to jak się zdecyduję sprzedać to na pewno dam znać od razu na pw bez wystawiana na bazarku
Suszył ktoś te cuda w suszarce bębnowej? Niby napisane na metce że suszyć rozwieszone ale co może im zaszkodzić? :hmm:
Cytat:
Zamieszczone przez Lotna
Suszył ktoś te cuda w suszarce bębnowej? Niby napisane na metce że suszyć rozwieszone ale co może im zaszkodzić? :hmm:
można spokojnie
ona nie ma pula w sobie :)
przyszły dziś do mnie, uprane, susza się...
pierwsze wrażenie :thumbs up:
mięciuchne, przewiewne, nie wyglądają na chłonne ale na ten temat to pewnie dopiero po kilku praniach będzie można coś powiedzieć
:thumbs up: Fajowe są, tylko tych używamy. Tyle że ten rozmiar 2 wcale duży nie jest, a 3 nie ma :roll: