Hej,
Oświećcie mnie... Jak to jest z tym dostępem do podforów? Nie mogę się doczekać, aż będę sobie mogła pooglądać chusty w galerii :love:, poprosiłam o dostęp kilka dni temu, ale cisza, chyba gdzieś po popełniłam błąd :roll:, ale gdzie?
Wersja do druku
Hej,
Oświećcie mnie... Jak to jest z tym dostępem do podforów? Nie mogę się doczekać, aż będę sobie mogła pooglądać chusty w galerii :love:, poprosiłam o dostęp kilka dni temu, ale cisza, chyba gdzieś po popełniłam błąd :roll:, ale gdzie?
Pewnie szefowa zajeta :wink:
napewno da Ci dostep - trzeba tylko poczekac :-)
Prosilas na priva czy poprzez ustawienia w profilu ?
Przez profil, nie wiedziałam czy mogę przez pw więc się wstrzymałam :oops:
O, ja też prosiłam przez forum z 2 razy i nadal cisza :(.
Kiepska jestem w zasadach, ale kołacze mi się, że od 200 postów. Niech mnie ktoś najlepiej poprawi.
Annya, do galerii od 100, do MNK i MNP od 200 :)
W ustawieniach pisze, że do Galerii od min. 100 postów. O MNK jeszcze nie myślę ;-)
To mówicie, żeby napisać PW?
modki, ktore wpuszczaja są na urlopie, wiec poczekac trzeba troche
mozna zawsze pisac do mnie.
Galeria to jest tu: http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=93
Bastet juz mialas dostep, ale moze nie wiedzialas ze wlasnie o to chodzilo. :)
sia ty tez masz dostep :)
To czy ja też mogę poprosić:-)
Baaaaardzo dziękuję:fire::fire::fire::fire::fire:
Ja bym też bardzo chciała. Pozdrawiam.
goniu, od 100 postow jest dostep.
Aaa dziękuję :high: I rodzinka ma mnie z głowy na dziś :D
Czy ja też mogę? Ładnie proszę :) :) :)
Dziękuje :)
O! Ja też jakiś czas temu prosiłam przez profil o dostep do galerii, ale sie nie doczekałam jeszcze i myslałam, że to sie tak długo rozpatruje te nasze wnioski :duh:
Ale widzę, że trzeba się przypomnieć, więc się przypominam i uprzejmie proszę o dostęp do galerii :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:
To i ja nieśmiało zapukam do bram galerii ;)
Oooo mam już dostęp do galerii jupi :) dziekuję :)