- 

Chusta Las - 13.02.2012, g. 15:00 
- 

no nie wierzę :shock:
 ten paśnik...

no ale ja mam słabość do lasów. i motywów zwierzęcych w chustach.
 tyko coś czuję, że ten wzór po zawiązaniu prezentował się bedzie tak beznadziejnie jak balony.
 obym się myliła.

- 

nieno.. to powinni wypuscic przed Bozym Nar. :D

ps. las, las krzyży :mrgreen:

- 

Denay, czyścisz mi monitor. 

- 

Cytat: 

Zamieszczone przez  Denay  
nieno.. to powinni wypuscic przed Bozym Nar. :D

:lol:

w Nati słuchają pewnie Trójki i piosenki Andrusa

"znak szczególny mam na ciele, wytatuowany jeleń, on ma rogi gdzie ja mięśnie, jak ja schudnę to on wklęśnie" :lol:

- 

Wzór bardzo mi się podoba (mam tą samą słabość co aliona),
 tylko chciałabym inny kolor (sama nie wiem jaki szczerze mówiąc, jakiś, który mi bardziej podpasuje może zieleń albo brąz) i 100% bawełnę

- 

Wzór fajny: sarenka, paśnik, sosenka, zajączek, sowa na gałęzi... :mrgreen: Mnie się podoba taka tematyka.
 Interesujący dobór kolorów do takiego motywu, rzekłabym. No, ale generalnie jestem za.

- 

Cytat: 

Zamieszczone przez  Amparo  
Denay, czyścisz mi monitor. 

nie ma tu emosta ze scierką ;)
 pucu pucu

Cytat: 

Zamieszczone przez  aliona  
:lol:

w Nati słuchają pewnie Trójki i piosenki Andrusa

"znak szczególny mam na ciele, wytatuowany jeleń, on ma rogi gdzie ja mięśnie, jak ja schudnę to on wklęśnie" :lol:

aaaaa.... teraz tą samą szmatą co wyżej czyszczę swój :D
 a jak przytyję??

- 

:hide: oj nie moje klimaty.... ale też myślę, że powinnni wcześniej takie klimaty wypuścić bo ja już jestem mocno nastawiona na wiosnę:mrgreen: 

- 

Nie las nie, poza tym powinien byc zielony. Dlaczego Nati w tym roku jest takie fauno i florowe? To jest chusto moda jakas czy co? 

- 

nie wyobrażam sobie wzoru po zamotaniu :-?
 wzór jako tako ładny, ale nie na chuste

- 

Jakby ten las wypuscić w kolorach moro, mój mąż byłby zachwycony:) Pocieszna smaticzka, ale czerwień i dzika zwierzyna nie bardzo mi pasuje...No chyba, że w menu. 

- 

o rany, a ja ostatnio dyskutowałam z kimś o jeleniach na rykowisku... Tak mi się w kontekście tej chusty przypomniało... 

- 

Myślałam , że łabądki to szczyt bezguścia.
 Myliłam się:D

- 

BTW
 sporo tych jelonków ostatnio...
 I didek i nati w dwóch wersjach...

- 

Zobaczyłam tytuł wątku i ucieszyłam się bardzo, bo wzór lasu zabrzmiał bardzo interesująco... Ale, hm, nie można by tego paśnika rozebrać? I może jelonka wystraszyć? Zamiast nich kilka drzewek? Zająca i ptaszki jeszcze bym łyknęła :mrgreen:

A tak w ogóle, to wolałabym las liściasty :ninja:

- 

same ptaszki mogłyby zostać... 

- 

Cytat: 

Zamieszczone przez  Denay  

cholewka, o tym samym pomyślałam, jak tylko zobaczyłam tytuł :D

- 

Natalio, jak tak można!;) Ja już nie mam miejsca! Ani wolnej kasy!:evil: Na szczęście kolor nie mój i, błagam, nie mówcie, że będzie też zielony...
 Swoją drogą, odkąd natki "przybrały" na szerokości - faktycznie w chustach tkanych "połówkowo" (nie wiem, jak to inaczej napisać - tak jak w balonach) kiepsko widać wzór po zamotaniu - węższe były chyba fajniejsze, a wiązało się równie dobrze, może nawet lepiej, bo węzeł mniejszy.

- 

Cytat: 

Zamieszczone przez  macierzanka  
Myślałam , że łabądki to szczyt bezguścia.
 Myliłam się:D

haha:) moim zdaniem ex aequo z jelonkami didka i różowymi kropkami:mrgreen: