Hej,
czy znajdę pomocną chustomamę z Legnicy lub okolic która łopatologicznie wyłoży mi co robię źle i jak mam się prawidłowo nosić? Próbuję na podstawie Internetu i zdjęć, ale już nie ogarniam bazy :)
Wersja do druku
Hej,
czy znajdę pomocną chustomamę z Legnicy lub okolic która łopatologicznie wyłoży mi co robię źle i jak mam się prawidłowo nosić? Próbuję na podstawie Internetu i zdjęć, ale już nie ogarniam bazy :)
tu jest pare legniczanek, moze tam szybciej zlapiesz kontakt:
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=23383&page=2
a jak jestes mobilna to zapraszam do Wrocławia :)
No jest nas tu kilka (sorry, ale nie zauważyłam wątków Twoich). Tylko chyba nikt po kursie.
Ja tyle co wiem to chętnie powiem - choć już daaaawnooo niechustuję i chętnie się spotkam.
No to ja z tymi spotkaniami, my z letką już wstępnie umówione na wiosenne spacery, któraś dołączy?
witam, ja chętnie dołączę, ale a letnie spacerowanie, bo jeszcze zostało mi 1,5 miesiąca do porodu:))) no i chętnie wtedy skorzystam z rad i pomocy chustowania, bo się zamierzam chustować;) więc każda pomoc będzie mila widziana;)pozdrawiam
Podbijam wątek, bo potrzebuję pomocy przy plecaku...Kompletnie nie wiem jak się za niego zabrać :( Helpunku!!
Ja na plecaczkach sie nie znam,ale mozemy sie umowic na kawe?:ninja: zapraszam na pw jak masz ochote:D
coś mało nas chustowych w tej Legnicy:( ale wejść jest sporo, więc może jest nas wiele, lecz nieujawnione.?
Jest jeszcze moja siostra chociaz rzadko nosza, jest dominika79, ja sympatyzuje z Lca chociaz juz nie chustuje.
ja też podlegnicowa ale już nicka nie zmianiam:)
Już nie chustuję ale jeszcze się z forum nie zegnam...
Marzy nam się w tym roku kolejny chuścioch...:)
No to trzymam kciuki za starania o chuścioszka :) J ma dopiero 6 miesięcy, ale my też już się staramy, choć nie wiadomo co z tego będzie bo karmię i na razie nic nie wychodzi. Może będzie więcej chuścioszków w Legnicy:)
o witam kolejna Legniczanke :)
Letka Jak tam z plecakiem? Dawno to było ale ciekawa jestem czy Ci wyszło??
Ja wczoraj pierwszy raz zamotałam syna w plecak i rano kompletna lipa, bo materiał nam wylazł z pod pupy, ale wieczorem już trochę połaziliśmy i w ten sposób uśpiłam brzdąca. Ale wydaje mi się że ma za krótkie nóżki bo blisko dołów kolanowych przechodzą poły chusty.
no wiec po warsztatach we Wrocku poddalam sie i kupilam MT :D
A myślałam że mi pomożesz :( mam nadzieję że nie będę musiała MT kupować. A znasz miss kumcie z forum??
proszę mnie tutaj publicznie nie obgadywać:znaika::twisted::whistle:
a znam :P i obgadywac nie zamierzam :) Chyba ze na spotkaniu we 3 sztuki ;)
specjalnie to zrobilam :)