Mój M - Kochanie mogę sobie kupić PSP?
Ja - oczywiście ale ja za równowartość chcę chusty!
Mój M - ok.
I tak dzięki temu będą 2 nowiuśkie wiązanki :jump:
Wersja do druku
Mój M - Kochanie mogę sobie kupić PSP?
Ja - oczywiście ale ja za równowartość chcę chusty!
Mój M - ok.
I tak dzięki temu będą 2 nowiuśkie wiązanki :jump:
A co to jest PSP?
nie mam pojecia co to PSP ale wiem ze Zara bedzie :applause: :thumbs up: :jump: :jump: :jump: :applause: i co jeszcze?
Czyżby PlayStation? :lool:
Przerabiałam z moim Maużem i... sprzedaliśmy po kilku miesiącach :twisted:
Stwierdził, że nie ma czasu na tyyyyle grania, woli się pobawić z Ysiem :love:
Ale teraz i tak pyka na laptoku w nocy :wink:
Miłego wybierania chust! :thumbs up:
Mój to ma drogie hobby -strzelectwo.Jeden wyjazd na zawody kosztuje tyle co bardzo fajny didek.
W dodatku na imieniny dostał wypaśny łuk (to już 3..).
Dlatego mój mąż bardzo się cieszy,ze moze mi się zrewanżować i ciągle namawia mnie na nowe chusty. :D Tylko,ze ja nie mam natury zbieraczki i mój ostatni zakup chyba wyląduje na chustostraganie...
PSP - paint shop pro?
moze? :)
czekajcie, zaraz sobie przeliczę ostatni zakup hobbystyczny M. za 14 kawałków,ile to szmatek będzie? :lol:
w sumie to niewielka strata dla niego,jak przymyka oko na chusty za 7 stówek :wink:
cóż to jest w porównaniu z jego szaleństwami :mrgreen:
jak to dobrze,że znaczków nie zbiera... 8))
Play Station Pocket.
Hexi właśnie nie wiem czy Zara będzie bo nie wiem czy nie poczekać na nowe styczniowe ;) na pewno będzie nowy Didek :)
mi sie bardziej podobaja te "stare" :)
nowe za bardzo indiopodobne sie robia, a te sa unikatowe...
a didek jaki?
fajnie masz :) moj M ostatnio swoje kosztowne hobby zostawil :roll: , a nowego jeszcze nie znalazl :lol:
PSP - Play Station Portable
musze sprostowac, bo moj M sie zawodowo konsolami zajmuje i lojalnosc malzenska mnie wezwala do odpowiedzi :)
Spoko ja tam się aż tak nie znam ;)
Za to mam Lanę już w domku i zamówionego Didka w drodze :jump: :jump: :jump: :jump:
Ostatnio też miałam pokuse wynegocjować chusty. Ale wybrałam niemiecki. I wolną od rodziny sobotę.
a który Dagmarko? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
Oto mój nowy nabytek, miała być wzorzysta, ale zauroczyła mnie ta- Lana Olive.
Po zrobieniu zdjęć kilku Lana poszła do prania. Będziemy się mocno zaprzyjaźniać ;) Zdjęcia byle jakie, ale są więc wątek zyskał na ważności ;)
http://images32.fotosik.pl/396/14f579fd035145c5med.jpg
http://images27.fotosik.pl/292/2b84276876c52605med.jpg
http://images30.fotosik.pl/293/a4e232dbb6999892med.jpg
Pięknie Wam :D Niech zyje PSP!
Dagmara, biorąc pod uwagę ceny gier na PSP, będziesz kupowała chustę co 2-3 gry nabyte przez Twojego M, a więc otwierają się przed Tobą piękne perspektywy:)))
Powodzenia!
No niestety nie...Cytat:
Zamieszczone przez agapee
Fajnie Wam w tej chuscie!
A co do hobby malzonkow - moj jak na zlosc oglosil zamkniecie sezonu na ten rok :evil: :evil: :evil: a do tego stwierdzil, ze posiada juz wszystko co mu potrzebne i nowych nabytkow powiekszajacych hobby (wedkarstwo) nie planuje :evil: :evil: :evil:
A ja tak kocham Indio!!!
ja mam chusty, mój małżon ma zegarki, za jeden jego nowy nabytek moglabym kupić ze dwie-trzy chusty, niestety ostatnio stwierdził że zamyka kolekcję :( no to ja też zamknęłam :|
no wlaczyl mi sie instynkt wicia gniazda - z chust dodam :mrgreen:
Szkoda tylko, ze to ja w domu wszystkie wydatki kontroluje a wiem jaki jest stan naszego konta :roll:
Choc szmatke mam obiecana na moje przeszle urodziny :lool: Na pewno skorzystam!