Re: Koszmar minionej nocy ;)
Dobre dobre 8))
Ja wczoraj całą noc kupowałam lanę :hide:
:lool: :lool: :lool:
nie martw się, za panoszenie się w cudzych snach zostałam ukarana :wink: nie spałam całą noc, bo Kamilka postanowiła obejrzeć każdy centymetr mieszkania z perspektywy rąk matki :lol: za to ja kończę oglądać 3 sezon dr. Housa :D (coś łażąc po domu robić trzeba )
Cytat:
Zamieszczone przez agatkie
Hanti, ach Hanti :) Dlaczego nie chciałaś mi sprzedać tego indio biało-zielonego? I to była taka piękna butelkowa zieleń o jakiej marzę :twisted: .
Całą noc (przynajmniej tak mi się wydaje) namawiałam Hanti, żeby wreszcie zdecydowała się na cenę za jaką sprzeda indio. I co? Chodziła, dumała... aż dowiedziałam się, że mi nie sprzeda, bo indio będzie Jej pasowało do nowej czapki, którą dostanie na gwiadkę :hide:
Cytat:
Zamieszczone przez Natalia
Cytat:
Zamieszczone przez agatkie
Hanti, ach Hanti :) Dlaczego nie chciałaś mi sprzedać tego indio biało-zielonego? I to była taka piękna butelkowa zieleń o jakiej marzę :twisted: .
Całą noc (przynajmniej tak mi się wydaje) namawiałam Hanti, żeby wreszcie zdecydowała się na cenę za jaką sprzeda indio. I co? Chodziła, dumała... aż dowiedziałam się, że mi nie sprzeda, bo indio będzie Jej pasowało do nowej czapki, którą dostanie na gwiadkę :hide:
:lool:
Cytat:
Zamieszczone przez april
Dobre dobre 8))
a ja silka :lool:
to choroba... należy nazwać rzecz po imieniu :lol:
Ja proszę o zamknięcie tego wątku, znów jakieś personalne pretensje na forum ogólnym!!!
:lool:
Mi się jakiś czas temu śnił Didymos. Był cały niebieski i był zrobiony z ...polaru jak na dziecięcy kocyk :lol: . Do tego nie była to tylko chusta ale także MT, które po odpięciu panela stawało się chustą. Zakret totalny.
Cytat:
Zamieszczone przez sabciass
Mi się jakiś czas temu śnił Didymos. Był cały niebieski i był zrobiony z ...polaru jak na dziecięcy kocyk :lol: . Do tego nie była to tylko chusta ale także MT, które po odpięciu panela stawało się chustą. Zakret totalny.
Bardzo ciekawe rozwiązanie techniczne ;)
ahahaha popluty monitor!! :lool: :lool: :lool:
to naprawdę jest zboczenie!! :D
Cytat:
Zamieszczone przez a-linka
Cytat:
Zamieszczone przez april
Dobre dobre 8))
a ja silka :lool:
to choroba... należy nazwać rzecz po imieniu :lol:
a ja aare - bosz, co za noc?
ale rano silka kliknęłam, czyli się nie sprawdziło
Ciekawe,co kupowała Tośka, bo co pół godziny budziła się z krzykiem? :hmm:
a mi się ostatnio didków odechciało, ale za to na jawie kupiłam kurtkę i polar dziś :D
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
a mi się ostatnio didków odechciało, ale za to na jawie kupiłam kurtkę i polar dziś :D
Pokaż
i ja nie spałam.w oczekiwaniu na poród 8)) i zbudzona swędzeniem łaziłam po domu po czym przy kompie skończyłam i sobie oczywiście chustowe strony ogladałam i....musze miec LANE HIMBEER!!!!!!!!!!!!!kurka,musze,musze....poxniej ogarnieta żądza posiadania nie mogłam usnąć. A tej Lany juz od chyba dwóch lat nie produkują.
Zboczenie, nałóg, hazard......
I u mnie jeszcze dochodzi chęc prztetestowania wszystkich ciuchów do chustonoszenia...ech.....i znalazłam piekne pucjowe, zgrabniutkie kurty pordukowane w Kanadzie......
JAK JĄ ZDOBYĆ??????????
Znów spac nie bedę????? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez IwontaG
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Pokaż
pokażę jak się obfocę :wink:
a póki co, kurtka:
http://chusty.com.pl/zdjecia/divine-1.jpg
polarek:
http://chusty.com.pl/zdjecia/mbfb1-1.jpg
Nata, pokaż te kurtki :-)
Mi też się marzy ten polarek :roll:
Ciekawa jestem zdjęć w akcji :)
Hanti, jak Ci się indio znudziły to może jednak masz jakieś w kolekcji biało zielone (ale zieleń ciemna) na zbyciu? :twisted: :twisted: :twisted:
tez dzisiaj zamówiłam ten polarek :D
No superancka ta kapotka :D