Re: Witam się z wszystkimi
Witaj agucha, miłego forumowania
BTW - piękny stosik :)
cześć :)
rozgość się miłego forumowania :wink:
Witaj.
Fajne masz chusty :-)
Witaj, stosik imponujący :)
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie!
A stosik - same wiecie... Przecież nie włożę 2-kilogramowego noworodka do sztywnego grubego koca Hoppa - przyszedł cudownie miękki leon. Ale Zosia bez chusty nie umiała ukoić bólu istnienia, a dużo ulewała, więc potrzebna była druga chusta, hmmm tym razem coś ostrzejszego, padło na inkę. Jak się zrobiło gorąco - oszałamiająco zielona i cieniutka teesta. Miałam NIGDY nie kupować didka, bo za drogi - ale jak kupiłam glaciera, zakochałam się do nieprzytomności. Zaposiadłam w końcu i konopie... Czegóż się nie robi dla dzieci :lool: :lool: :lool:
A, i jeszcze zapomniałam :oops: , że z myślą o biednym starszaczku kupiłam jeszcze manducę (do której on nie chce za żadne skarby wejść - ococho?)
Ale to już NAPRAWDĘ koniec z zakupami.
No i jak, dobrze trafiłam? Nadaję się? :wink:
No jak na chustonówkę toś nieźle zaopatrzona :wink: :thumbs up: witaj!
Witaj :D Sądzę,że niedługo Twój stosik się powiększy.To forum tak działa :mrgreen:
witaj! :hello:
bardzo racjonalnie podeszłaś do Twoich chust. Każdy nowy nabytek ma swój sensowny powód, gratuluję :) Ciekawe czy uda Ci się to utrzymać :D Na tym forum to bardzo trudne :D
Cytat:
Zamieszczone przez kappala
bardzo racjonalnie podeszłaś do Twoich chust. Każdy nowy nabytek ma swój sensowny powód, gratuluję :) Ciekawe czy uda Ci się to utrzymać :D Na tym forum to bardzo trudne :D
Taak, grunt to sobie racjonalnie wytłumaczyć :wink: Wiesz, że zawsze najpierw był pomysł, co kupić, a dopiero później wytłumaczenie? Ale za to jakże racjonalne, prawda? :lool: :lool:
stosik piękny :)