Zapraszam do wymiany opinii na temat pouchy Lucky Baby :)
foty foty foty przemile widziane!
Wersja do druku
Zapraszam do wymiany opinii na temat pouchy Lucky Baby :)
foty foty foty przemile widziane!
ja nie mam Lucky Baby, ale musze napisac,ze ten pouch na zdjeciu jest sliiiiczny :love:
wiem, ze jako sprzedawca nie moge... ale napisze, ze w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejszy :DCytat:
Zamieszczone przez kobra
PIękny jest!!!!!!!!
Chociaz mnie bardziej podoba się ETSUKO,tylko.....czy bedą wieksze rozmiary :oops: ,bo kompleksy mam :hide:
ETSUKO S to dokladnie taki rozmiar jak 3 Hotslingsa. oczywiscie moge zamowic wieksze rozmiary nie ma problemu - nastepne zamowienie gdzies za 2 tygodnie ;) w razie czego zapraszam na pw:)
finola jest sliczna
i jeszcze czarnobiale kwiaty z minki w srodku
piekny jest, ale ja potrzebuje konkretow :lol:
poprosze o recenzje :)
mój skye już idzie, może dziś będzie, to postaram się zapodać recenzję z pluszem jako bohaterem głównym :D
I mój skye też do mnie pędzi więc będą niedługo konkrety :)
magda mysle, ze twoj bedzie dzisiaj (gdyby M byla za duza, to pisz, wysle ci S)
dagmara - a twoj pewnie jutro ;)
juz nie moge sie doczekac waszych opinii :jump:
ja M wzięłam,żeby na kurtkę wsadzić dziecko w kombinezonie,więc myślę,że będzie dobrze :DCytat:
Zamieszczone przez tulipowna
za to teraz mogę zrecenzjować kontakt przez Babiland :D
bardzo chwali mi się system dokładnego informowania o etapach realizacji zamówienia,człowiek wie, co i jak,a ja to lubię 8)) :thumbs up:
Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
dzieki magda :)
a powiedz mi, czy masz polskie litery w moich mailach? czy ci sie krzaki wyswietlaja?
no i mam!
5 bez wahania :D
materiał: bawełna-porządna,dość gruba,plusz-mięciusi i gruby,ten plusz podbił moje serce od razu,bo ciągoty misiowe mam od dziecka 8))
przy pleckach dziecka na górnej krawędzi kieszonka zapinana na rzepy,między bawełną a pluszem.
bardzo dobre wykonanie.
najlepszy pouch jaki miałam w łapach.
podwójny materiał zwiększa nośność poucha.10 kilo przeskoczyło na jakieś 6-7.
Marta-mam polskie litery :D
a to co wystaje spod poucha to moje panie-silk :D
dwa piękne okazy na raz listonosz mi przytapał :lol:
magda ciesze sie, ze ci sie podoba :)
ja tez bylam pozytywnie zaskoczona tymi pouchami, ze tak dobrze wygladaja i swietnie nosza.
dzieki za opinie! i zdjecie w akcji prosze!
ok :DCytat:
Zamieszczone przez tulipowna
ale to już chyba jutro 8)) :D
A ja tak dziś czekałam i nie przyszedł ;(
widziałam poucha u a-linki
pięęęknyyyyy
:love:
:( oj wiem, co to znaczy czekac, wierz mi. na zary czekalam dokladnie 36 dni!Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
A ja na nowe materiały czekam już 4 miesiące. :cryy: Pomału dostaję na głowę. :cryy: