Czy ktoś używa tego nocnika? (http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=16&id=292&ec=0). Synka wysadzam nad miską, ale zaczyna już siadać i rozglądam się za nocnikiem. Tylko większość wydaje się taka duża...Ten wygląda stabilnie.
Wersja do druku
Czy ktoś używa tego nocnika? (http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=16&id=292&ec=0). Synka wysadzam nad miską, ale zaczyna już siadać i rozglądam się za nocnikiem. Tylko większość wydaje się taka duża...Ten wygląda stabilnie.
Też się nad nim zastanawiałam. W końcu nie kupiłam, ale chętnie zobaczę co inni o nim sądzą. KaiDo, a ile miesięcy ma twój synek?
Arta, widzę, że nasze dzieci to niemal rówieśnicy:)
Mój ma niespełna 7,5 m-ca.
Ja używam i jestem zadowolona.
Jest stabilny.
Używamy go od czasu jak synek zaczął stabilnie siedziec.
Dosiedzenia na tym nocniczku daje się przekonac na innych ( zwłaszcza nizszych juz nie bardzo).
Pozdrawiam
tak, my mamy bardzo go polecam, po pierwsze ten otwor nie jest duzy co mialo znaczenie bo Wero jest drobniutka i do wiekszosci wpadala, wiec po zrobieniu cala pupa mokra albo brudna. Po drugie dosc wysokie to oparcie i sam nocnik wiec bardzo jej wygodnie nie musi podkurczac nozek, a i uzywamy juz prawie rok. Wlasnie od Ani kupowalam
szczerze polecam ten nocniczek,dziecko siedzi stabilnie,malutki otworek na pupcię,nie chwieje się jak inne,ma pod udkami takie jakby zmatowienie,żeby się ciałko nie przyklejało,dla nas najlepszy nocnik pod słońcem:):):)
bardzo polecam
fajny nawet dla małych i drobnych dzieci
bardzo stabilny
My od ponad roku taki mamy - dokupilam tez nakladkę tej samej firmy - na muszlę:)
kupilam, sprawdzil się, choc awaryjnie myslalam o innym.
Jestem bardzo zadowolona - drugi tez taki kupię:)
Nocniczka jeszcze nie próbowałam ale mam zamiar kupić jak tylko Alek będzie siadał.
Jak zauważysz na zdjęciu nocniczka przy oparciu jest takie wgłębienie na którym można posadzić i oprzeć takie malutkie dopiero co siadające dzieciątko więc nie potrzeba sadzać na całym otworze tak jak w normalnych nocnikach. Kiedyś ktoś mi tak tłumaczył jak pytałam o ten nocnik.
No ale to może ktoś kto użytkuje nocniczek wypowie się czy rzeczywiście to zdaje egzamin.
baardzo fajny, mamy granatowy i jest super, Hanka nosi go po całym domu i używa jako krzesełka nawet ;-)
ooo super ten nocniczek, szkoda że Wiki takiego nie miał - a miał w sumie ze 4 nocniczki i żaden nam nie pasił do końca. Ten jest godny uwagi i pewnie kupię go dla Zosi za pol roku.
ja tez wlasnie pomyslalam, ze od razu ten kupie i juz szukac nie bede. wyglada na wygodny;)
w sumie poprzedniczki już napisały... my mamy i sprawdza się super, jest b. stabliny i chyba wygodny ;). Synek mimo że drobny (a wysoki) lubi na nim siedzieć. Polecam :)
Dziękuję za wszystkie opinie. Ten nocnik od razu wpadł mi w oko, ale chciałam jeszcze popytać już z niego korzystających;)
Ja też polecam, chociaż porównania żadnego nie mam - to nasz pierwszy i niech pozostanie ostatnim :)
to ja mam jeszcze pytanie czy on jest wyższy niż standardowe nocniki. mój mały łobuz właśnie rozwalił swoje grające cudo i rozglądam się za kolejnym (a mam wrażenie ze wyższy byłby lepszy)
wedlug mnie wyzszy i dziecko nie musi tak dziwnie podkurczac nozek
:thumbs up:
Podbijam temat, bo kupiłam to cudo i powiem jedno: to jest mercedes (jaguar, volvo, saab - każdy sobie wybiera odpowiednią wersję :) ) wśród nocników! I pomyśleć, że ja męczę Cecylkę od 2 miesięcy innym nocnikiem, który wydawał się mały, ale pupa i tak jej wpadała do środka, a poza tym jest niewygodny. Natomiast z tego co widzę - Rotho jest b. wygodny i stabilny. Przyłączam się do peanów na cześć nocnika:applause:
No to czekam na przesyłkę... a ciesze się jakbym nie wiem co szło :lol: