hmmm... co to za nosidlo... wisiadlo ?? znacie to ??
http://images47.fotosik.pl/10/8f9566492b3d1e1d.jpg
edit. na zdjeciu Martyna Wojciechowska i jej rodzina ... zdjecie pobrane z internetu ze strony dostepnej dla wszystkich ...
Wersja do druku
hmmm... co to za nosidlo... wisiadlo ?? znacie to ??
http://images47.fotosik.pl/10/8f9566492b3d1e1d.jpg
edit. na zdjeciu Martyna Wojciechowska i jej rodzina ... zdjecie pobrane z internetu ze strony dostepnej dla wszystkich ...
qrcze a byłam przekonana że Ona jako podróżniczka będzie nosić w chuście :evil: ...a nie w jakimś wisielcu :evil:
Oj , wstyd :wink: , tez bym ją raczej z jakąś chustą skojarzyła
napewno byloby dziecku wygodniej ...Cytat:
Zamieszczone przez Joania
Dziecko śliczne, ale smętnie zwisa biedactwo :?
Nosidła nie znam, ale mi wygląda na niewygodne bardzo i nawet Magda1980 mnie nie przekona, że jest inaczej :x
Może ona nie zna chust?
Przyznam szczerze, że gdybym nie trafiła na to forum to pewnie tez moje dziecko byłoby noszone w wisiadle i to przodem do świata....
Przecież ona taka znawczyni świata, musiała się gdzieś na chusty natknąć.Cytat:
Zamieszczone przez Ilonsa
zna chusty na pewno ;) to wiem na 100 %
może po prostu taki sposób wybrali i tak im wygodniej.. a nosidło to chyba quinny?? albo red castle biodrowe.. tak wygląda w kazdym razie..
szkoda...
No szkoda, ale w końcu nie każdy musi nosić w chuście 8))
Landa, no racje masz :D
Najwazniejsze, ze nosza i tyle :)
Bo znowu by wyszło, ze my sekta i chcemy wszystkich zmusić do naśladownictwa :wink:
Ja sobie odpuściłam nakłanianie :D
dużo lepszy lans by zrobiła paradując w chuście - no i reklamę rzecz jasna :wink:
jakoś mi nie pasuje do niej wisiadło, chusta owszem- jako, że kobitka po świecie paradowała i pewnie niejedno widziała
no ale jej wybór
a dzieć biedulek :roll:
to na pewno ona? gruba jak... :lol:
...ja.Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
taaa... widziałam Twoje zdjęcia :D
gdzie niby gruba jak M.W.?
jakoweś kompleksy się przyplątały? :lol:
hehe.Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
fotoszop rulez.
przytyło jej się rzeczywiście, w sierpniu spotkałam ją w Mathercare, nawet się uśmiechnęła na widok Kini w kółkowej...ale widocznie wisiadło bardziej do nich mówi...szkoda :(
żeby chociaż jakies nosidło ergonomiczne ...