-
Witam:)
Od kilku dni zaczytuje sie w forum i pierwszy raz poczulam sie glupio, ze tak z ukrycia. I tak postanowilam sie ujawnic:D Dodam, ze zwabila mnie tutaj Moja Kochana Doula - dobrze Wam znana- Biedronka:D
Chustuje Synusia od 2 t.ż ( teraz ma niecale 3 miesiace ) i tak na prawde w naszych burzliwych poczatkach chusta zycie mi uratowala. Teraz to juz tylko sama slodycz i przyjemnosc. Nie moge sie doczekac wiazania na plecach:D I niewobrazam sobie spacerow ( przynajmniej teraz, w zimie ) w wozku.
Uzywam tez pieluszek wielo, no i w sumie staje sie eko-maniakiem jesli chodzi o naszego Maluszka. Chlone wszystko co ma byc zdrowe i naturalne dla Niego ( ma meegaaa wrazliwa skore ).
Zastanawiam sie tez czy jest tu ktos z mojego rodzinnego Zgorzelca:D
Pozdrawiam:D
-
-
ja ze Zgorzelca nie jestem ale mam tam rodzine:) a duzo ludzi sie nosi w chustach w Zgorzelcu??
:)
witaj
-
-
;)
wreszcie że tak skromnie dodam :*
-
hejkahej:)
ze Zgorzelca jeszcze nikogo nie widziałam tu (chyba?:)), ale z ościennych wiosek jest nas sporo:)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
rhodiana
:welcome:
Wlasnie bylam miesiac u mamy i nie spotkalam nikogo! ( Wczesniej w sumie tez ) Oczywiscie ludzie postrzegali mnie tam jak ufo i niektorzy nie omieszkali nie skomentowac ... :)
-
Witaj,mam nadzieję,że bedziesz się z nami dobrze czuła :)
-
Witaj! Rozgość się i czuj się dobrze.
-
-
witaj i wsiąkaj! :hello:
zazdroszcze biedronki przy porodzie... do mnie nie dojedzie bo za daleko :(
-
-
witaj!!!!
czytaj, rozgość się i pisz:)
i opowiedz nam o porodzie z naszą Biedronką;)
-
Cześć :hello:
Mnie Biedronka supportowała telefonicznie, kiedy miałam przedporodowe załamanie szpitalne. Fajna z niej babka, nie? :mrgreen:
Miłego forumowania!!!!!
-
-
-
-
Biedronka to Kobieta-Zloto...a porod...ech...dlugo by opowiadac ale Biedronkowe wsparcie - bezcenne:)
-