-
MT Gosi - NUBIK
Wklejam maila którego dostałam od znajomej. Niedawno doszedł do niej MT od Gosi:
wybralam, kupilam i juz nawet troche poprobowalam...
sytuacja na rynku jest dosc skomplikowana, poniewaz:
- malo jest osob szyjacych
- wiekszosc (jak sadze) robi to jako dodatek do rzeczywistosci - bardzo dlugi czas realizacji; okres wakacyjny wcale nie pomaga :-)
- ale jest jeden punkt jasniejszy... Malgosia (Nubik.pl)
Bardzo goraco polecam z kilku wzgledow:
- strona internetowa przejrzysta, z cenami, bez dodatkowych wynurzen, blogowania i przemyslen autorki
- kontakt internetowy wrecz blyskawiczny, wymiana maili konkretna, bardzo rzeczowa i przede wszystkim szybka
- szycie (po ustaleniu szczegolow - w moim przypadku 1 dzien) do 24 godzin
- pierwsza wersja odbiegala od naszych oczekiwan, bez problemu trafila na strone jako towar do zakupu (juz sie znalazl chetny !!!)
- za 2 dni powstala nowa wersja (tym razem swietna), bez zbednego przedluzania wyslana... i towar z Lublina byl u mnie po nastepnych dwoch dniach (poczta Polska i przesylki na mala dopiewska poczte :-)
Jak chcesz zobaczyc zapraszam na strone: http://www.nubik.pl/mojemt.php
1 wersja: MEI TAI tulip (tata powiedzial, ze jest zbyt rozowe i on z tym chodzil nie bedzie :-)
2 wersja: MEI TAI zielony tulipan - ten juz odpowiadal
Jak widac moj pomysl tez sie innym spodobal...
pozdrawiam
P.S. Pasy są faktycznie grubsze (niż w MT z tulikowa) wypelnione pianką - 1 centymetrową.
-
Ja muszę powiedzieć, ze już od jakiegoś czasu " śledzę" MT Nubik i bardzo mi sie podobają. Uwielbiam wiatrak.
Szkoda tylko, że Kubelec już troszku na MT-je za duży.
-
sie zarumienilam :oops: dzięki :)
-
ja nosiłam troszkę moją niunię w Gosi MT, moja koleżanka kupiła i też troszkę nosiłam (ten czerwoniasty na stronce Gosi) więc powiem- są super!! fajnie noszą, panel dla mnie był rewelacyjnej szerokości, śliczne aplikacje!! no i z Gosią kontakt błyskawiczny, nie tylko w sprawie MT :)
-
ja tylko podziwiam i macam MT,nawet próbowałam, ale żadnego nie posiadam
ale są piekne, aplikacje sliczne i bardzo porządnie zrobione
-
Myślę, że niedługo pochwalę się nowiutkim MT od Gosi. Jesteśmy w fazie ustaleń, ale szaaa...
A jeśli chodzi o MT tulip... no cóż, gdybym mogła kupiłabym go bez wahania, od ręki. A nie mogę, bo nie byłam pierwszą chętną. Buuu.
Jednak myślę, że moje własne cudo mnie usatysfakcjonuje!
-
Mój MT w drodze, a kto chce zobaczyć, to jest już na stronie Gosi.
MT Mała Mi. :lol:
-
Ojej a mnie się wood podoba! Strona rzeczywiściei fajna i przejrzysta,a opis Agnen bardzo zachęcający.
-
MT Wood na allegro moża kupić - jest wystawiony.
-
Mała Mi dotarła do mnie.
Jeśli chodzi o wykonanie, to bez zarzutu. Wszystko precyzyjnie wykończone, podoszywane itd.
Nosi się bardzo wygodnie. Marysia waży ponad 9 kg, ale wczoraj to mi nawet było wygodniej ją tachać w MT niż w naszym Indio.
Jestem teraz w fazie testów różnego rodzaju wiązań.
-
piekne sa, to prawda. Juz sie nie moge doczekac, kiedy dorosniemy do mt. Zaczynam sobie wyszukiwac pomysly na panel. A Nubik bedzie powaznym kandydatem, bo nasza rodzina rowniez pochodzi z Lublina i Lubelszczyzne kocha!
-
ooo...
to i mnie też kocha? :wink: 8)) :lol:
-
Ja miałam okazję potestować MT Gosi nubik
i mogę napisać jedno:
rewelacja!
- świetna strona, konkretne informacje i zdjęcia
- bardzo starannie uszyte, dokładność w każdym szczególe!
- bardzo miły i szybki kontakt
Gosiu jeszcze raz dziękuję!
Zdolna z Ciebie babeczka :D
-
MT Motyl :szok: :szok: :szok:
-
strasznie podoba mi sie niezapominajka ale dla chlopca to nie wiem :roll:
-
mysza-dlaczego nie?Też nad nim myślałam dla mojego synka.
Tylko ja chciałam coś jesiennego i mam Misia :D
Na lata wzięłabym te błękity...
-
strona nubikowa przejrzysta i czytelna, lubię takie :lol:
kontakt błyskawiczny i sympatyczny :D
no a MT (testujemy już kilka dni) - bardzo wygodny, starannie uszyty - no miodzio :lol:
ja z czystym sumieniem polecam :)
-
baaardzo wsyztskim dziekuje za tak mile komentarze :oops:
az sie rumienie... bardzo dziekuje!! i ciesze sie ze dobrze pasuja :)
-
Już mam Misia :D
Kontakt z Gosią nie dość,ze błyskawiczny,to jeszcze niezwykle przyjemny..Niezdecydowanym służy radą,widać pelny profesjonalizm.
MT uszyty niezwykle starannie.Śliczny,pomysłowy.
Świetne wypełnienia.
W sumie-Nubik the best!!!
Rewelacja!
Gosiu-dziękuję bardzo :applause: :thumbs up:
-
nie będę oryginalna - super mejtaj, którego przyniósł listonosz po tygodniu od pierwszego maila do Gosi.
uwielbiamy. :lol: :lol: :lol: