-
Witam i ja!
No to witam się :)
Mam na imię Ola, jestem mamą 6-letniego Jurka i 2-letnich bliźniąt, Marysi i Michasia, a w brzuchu... rośnie córeczka.
Forum przeglądam od kilku tygodni, bez zbędnego kadzenia-jest super. Zajrzałam na Chustoforum szukając informacji o chustach, wiązaniach i przede wszystkim o praktykujących to mamach żeby wzmocnić się w swojej decyzji. Myślę, że chusta będzie najlepszym rozwiązaniem i da mi możliwość żeby w ogóle wydostać się z domu no i zaliczyć jakiś spacer z dzieciakami w niedalekiej przyszłości...
Zakupiłam elastyczną od Pentelki oraz używaną tkaną Nati Grecja na allegro. Mam już też część wyprawki pieluszkowej, ponieważ i tym "zaraziłam" czytając forum ;)
Mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie do swojego grona, pozdrawiam!
-
:hello::hello::hello::hello::hello::hello:witam całą rodzinkę!!!!!
-
Dzięki wielkie za miłe przywitanie! No, jest nas troszkę ;)
-
Witaj :hello: gratuluję bardzo - dwuletnie bliźniaki i dzidzia w brzuchu to nie lada wyzwanie :D
-
witajcie !!!!!!! :hello::hello::hello::hello::hello:
-
Oj przyda się chusta, przyda ;).
Witaj serdecznie!!!
-
-
-
To fajnie, że tu trafiłaś:lol:. Witaj :hello::hello::hello:
-
-
:hello::hello::hello:
Przy takiej gromadce chusta jest wręcz niezbędna! Wiem coś o tym :twisted:
Powodzenia i spokojnej ciąży!
-
Witaj:)
Chusta napewno się okaże bardzo pomocna przy takiej gromadce:D
-
Dzięki dziewczyny raz jeszcze! Na razie próbowałam wiązać "na sucho" i za pięknie to nie wygląda, ale w stosownym czasie na pewno będę bombardować pytaniami i zdjęciami ;) Trzecie piętro plus czwóreczka-na razie wyjście z domu nie wydaje mi się realne hihi :) Od września niestety starszak do zerówki, więc przyprowadzanie, odprowadzanie... Jako ciekawostkę podam, że na tej szkole mojego synka widnieje naklejka z przekreślonym wózkiem, więc już w ogóle wózkowym mamom współczuję. Choć i tak wjazdu nie ma tylko schody :roll: Obciach jakiś.
-
:hello:Witaj
Zapraszamy do buszowania ;) ale uważaj bo to forum uzależnia:)
Gratuluję i spokojnej ciąży życzę:)
-
Witaj
chusta na pewno się przyda.
Życzę spokoju i cierpliwości dużo życzę przy takiej gromadce
-
chusta z dzieckiem wygląda zdecydowanie lepiej niż z lalką, w dodatku na wielkim brzuchu :lol:
Też cały rok chodziłam do przedszkola z trójką maluchów i brzuchem (oj, ciężko było zimą ;)), a w czerwcu to już z czwórką wędrowaliśmy (Miśka w wózku, Dominik w chuście, starszaki samodzielnie). Dało się ;)
Siły dużo życzę i wytrwałości, będzie dobrze! :thumbs up:
-
-
Witaj i nie zrażaj się, początki motania nie zawsze są łatwe, ale to szybko w krew wchodzi i po krótkim czasie można się zawiązać o każdej porze, w każdym miejscu i to w mgnieniu oka:)
-
-
witaj serdecznie :) Mam nadzieję że będzie Ci z nami dobrze :D