wlasnie znalazlam - jeszcze lepsze niz czerwone rybki - zreszta same zobaczcie :szok:
Wersja do druku
wlasnie znalazlam - jeszcze lepsze niz czerwone rybki - zreszta same zobaczcie :szok:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: nic innego nie przychodzi mi do głowy. jakbym była milualderką, to bym sobie kupiła :lol:
O rany! Jakie ładne!
hahhaha, no szok...szok...
A dla mnie wydatek 1500zł za szmate to już gruba przesada ;)
6500 euro!! masakra a chusta mi sie nie podoba :D
ladne
ale cena jak z kosmosu
robimy zaklady czy ktos ja kupi?
a moze mialo byc 650 euro
tylko sie komus 0 jedno za duzo wbilo
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::s zok::szok: bez komentarza........
tego to ja jeszcze nie widziałam choć kolor kiepski
o żesz...... to żart jakiś?
piekne :D takie patrYotyczne :D mnie sie podobają, a cena nie musi bo i tak mi to lotto ;)
nie moje klimaty i jakoś mnie nie rusza...cho przyznam że cena to czyste szaleństwo
Mnie to, przyznam, nie rusza. Płacenie 6,5 tys. juro za kawałek szmaty uważam za równie głupie, co płacenie 1 tys. zł za kawałek szmaty :) A moja koleżanka uważa za szczyt kretynizmu płacenie 500zł za kawalek szmaty (to moja maksymalna cena, jaką jestem gotowa dac za chustę).
oho ho :)
szkoda że nie moja aukcja ;)
ciezko mi sobie wyobrazic chuste za ktora bylabym w stanie zapłacic nawet tysiaka, mimo ze kupuje dosc implulsywnie i bez glebszego zastanowienia, po prsotu jak mi cos sie w sercu poruszy to biore :) No ale nie za tysiaka, o nie :)
Koneserem widocznie nie jestem, bo mnie kompeltnie te kury nie ruszają.
Patriotyczne i owszem, ale gdyby to było inne ptactwo ;).
Cena...jak dla mnie to i 2 zera za dużo. No jestem antypawia i tyle.
ładne bardzo
To chyba najwyższa cena jaką widziałam za chuste :omg:
w takiej chuście to strach na ulicę wyjść ;)
wow a iwona z biedroną widziały? mnie sie nie podobaja, w dodatku ten kolor :roll:
hehehe