ELASTYCZNA - KTÓRĄ POLECACIE ?
A ja mam pytanko, moj maluszek ma sie urodzic pod koniec wrzesnia i koniecznie chce zaczac chustowanie od pierwszym dni/tygodni.
Poczatkowo myslalam by od razu rzucic sie na gleboka wode i wybrac Didka np. Indio... ale ze jestem w ogole nie doswiadczona z chustami i wiele dobrego czytalam o elastykach - chcialabym sie poradzic:
ktorej firmy chuste elastyczna wybrac?
Taka by byla najlepsza dla noworodka i wybaczala niedociagniecia w wiazaniu.
Po paru miesiacach jak sie z mezusiem wprawimy to juz na pewno kupie Didka lub inna typowa wiazana :lol: (przepraszam za brak polskich liter ale stukam z uk).
Re: ELeTYCZNA - KTORA POLECACIE ?
mam Babylonię i Gabi, w ankiecie zaznaczyłam Babylonię
choć Gabi odpowiada mi bardziej ze względu na długość
Babylonia natomiast jakoś lepiej mi "się nosi"
Moby :applause:
noszę od trzech mesiący a ona ciągle jak nowa
no i ten kolor - czekolada mniam
nie ma moich elastycznych w ankiecie :( LennyLamb :/ ...
A ja mam leny lamba i jest absolutnie cudowna :)
Wpakowałam w nią malucha pomimo, że w innym elastyku było nam średnio i miałam uczucie niedowiązania tutaj jakby wszystko robi się samo :)
łatwo się dociąga, łatwo się zawiązuje. Jest miła w dotyku i dosyć szeroka co dla mnie jest ważne bo moim zdaniem bardzo ułatwia motanie.
Wrzuciłam też Franka (a 14 kg) i było nam na prawdę bardzo wygodnie.
W chust jakie dotykałam w wersji elastycznej i tych dwóch które mam ta jest najwspanialsza... polecam gorąco a babolkowi gratuluję :D
Cytat:
Zamieszczone przez babolek
nie ma moich elastycznych w ankiecie :( LennyLamb :/ ...
:ups: Sorki babolek - :sorry: jak robilam ta ankiete to nie wiedzialam ze tez masz elastyki a teraz juz zmienic sie nie da (a przynajmniej ja nie umiem)