-
Srebrno-rozowa Ellevill ZARA - exclusiv for Russia.
-
Chyba w takich kolorach miała być nowa wełna - rose:roll:
-
chusta jak chusta, ale sesją jestem absolutnie ZA-CHWY-CO-NA! cieszę się, że postawili na naturalność,bo ostatnie sesje były dość sztuczne. Natalia bez makijażu wygląda przepięknie!
-
swietna sesja
w koncu cos swierzego
a chusta fajna - dobrze ze kolory nie moje ;)
-
Sesja fajna, ale chusta mi się kompletnie nie podoba.
-
W ten brak make upu to za bardzo nie wierzę:ninja:
Sesja mi średnio podchodzi.
Chusta dość blada, ja niedokładnie te kolory widzę
-
cudne foty! echh powiedzialam sobie STOP wszelkim ellevillom ale wiecie co... taką zare mogłabym miec!
-
no wlasnie tak sa zdjecia zrobione ze chusta wypada blado ale widze ja w wyobraźni i jest fajna. W ogole te zary maja taki urok.. choc samo noszenie nie uwazam za najlepsze - wole jedwabne motyle nati. Ale w sumie to nie jestem wybredna i tak zamotam :) i pewnie niejedna zare jeszcze nabędę bo coś choruje na ten wzór
-
"Ruch" ujęty w tych zdjęciach ożywia tę chustę..... generalnie taka pudrowa jest
-
-
Piękna chusta, Moje kolory :)
-
Makijaż pewnie Natalia ma:) dla mnie może mieć nawet mocniejszy :) Dziecko śliczne jak zawsze:) a chusta to moje spełnienie kolorystyczne, srebro z brudnym różem, śliczna!
-
Bardzo ładny make-up -- tylko delikatny, naturalny! Ja też wolę ostrzejszą stylizację... Dla mnie ta sesja trochę blada i bez wyrazu, jak - nie przymierzając - i sama chusta ;)
Nie to, żeby mi się nie podobało :D Prawie jak mój wysniony paisley silverpink ;)
-
Śliczna chusta, bardzo mi się podoba:)
-
piękna!!!!!! i Natalia i dziecko i chusta - srebrna Zara to teraz moje marzenie
-
chusta taka se.
ale kapelinder rulez :D
-
Chusta mi sie nie podoba,ale modelki w koncu wyluzowane:)
-
chusta jak chusta, ale te buty...BOSKIE:thumbs up:
-
Eee, ta chusta jakaś mdła...Ale kapeluchy górą!!!
Tulipowna, widzisz...nie dogodzisz, no nie dogodzisz!
-
nie ma make up'u:-) ale jakie swietne buty!! Boszzz kiedyz mnie bedzie znow stac na takie buty!!!???na mnostwo butow? i garderobe do tego????