-
chusta niedoceniona
macie takie swoje chusty, które uważacie na rewelacyjne, a nie pożąda się ich jak rozenholza czy mossa ??
ja mam dwie takie :) obie to nati sweet pleace z wełną(na marginesie to wolę ja od mossa, którego wyparła z mojego stosiku ). Kocham te chusty szalenie, za to że są cienkie w dotyku, ale bardzo gęsto tkane, dzięki czemu noszą niesamowicie, no i merynosowa wełenka do tego. Naprawdę z absolutnie czystym sumieniem mogę napisać że wolę tą chustą od sławnego mossa czy rozka (oba te cuda miałam ;) ), imo lepiej nosi.
Macie takie swoje cuda, które waszym zdaniem są lepsze od tych super limitów tak bardzo pożądanych ?? :)
-
Nati Grecja wełniana, przyjechała do mnie od Mety i kochamy ja szalenie, cudownie nosi i jest świetnym kocykiem :)
Sanami Orisek z bambusem- super chusta na lato, dobrze nosi!
-
nati grecja z welna jw :)
koira- cienka, noszaca cudnie czerwona
nati perla stylowa
aprosas teczowy - nieznany i niedoceniany u nas a imo epszy od lany i konopi wszelakich
-
niestety mam za malo chust i za male doswiadczenie, ale ja lubie bardzo chyba niedoceniania rapalu - starszy model, ten grubszy. Zaczelam nosic zima i naprawde swietnie mi sie nosilo w niej. Do dzis mam sentyment do tej chusty, tyle, ze teraz jest troche juz na nia za cieplo.
;-)
-
nati wełniany pasiak - miałam fiolet - mossa sprzedałam, a natkę zostawiłam na dłużej. cienka, łatwa w wiązaniu, genialnie nosi, przepięknie wygląda.
jesienią pewno na nią zapoluję:hide:
-
oj, Dolcino zdecydowanie.
Mam to, które kiedyś krążyło jako testowe, Bali, uwielbiam je za jego historię i za to, ze na luzie noszę (o ile się da wsadzić ) 16 kg Mateusza. no w życiu nie sprzedam, prędzej obrusik z niego zrobię :)
-
a ja potwierdze Nati grecja, tylko ze ja mam bawełne ale ta chusta najłatwiej sie wiąże ze wszystkich moich i nosi porownywalnie jak moss, moss poleciał grecja została :D
-
Nati pasiak fioletowy z wełną.Pięknie się dociąga i świetnie nosi ciężarki.
-
Nati: Grecja (i wełna i bawełna) i Miasteczko z wełną (mam brązowe). Jedyną wadą wełnianych Grecji jest ich szerokość, a raczej wąskość, bo my gustujemy w prostym plecaku, a Zosia ma prawie 3 lata.
Dolcino (mam Bali)
I tej długiej zimy bardzo dobrze mi służyły śnieżynki Didka - noszą cudnie.
I ukochana krótka Lisa.
-
Zdecydowanie Bebina. Chusta bardzo niedoceniona, a mięciutka jak kaczuszka i nosząca jak marzenie
-
Oczywiście moje fioletowe lilie :)
Zwykła bawełna, żakard a noszą cudnie. Mój mąż też nosząc Kacpra chwalił sobie bardzo, więc nie tylko moje zdanie ;)
No i śliczne do tego są. I teraz lilie dla mojej Lili są :D
-
parę dni temu dotarło do mnie Dolcino i zastanawiam się czemu te chusty są mało rozreklamowane. jak dla mnie bomba.
-
Ja tak z przymrużeniem oka, bo dziś miałam okazję ponosic w swoim starym elastyku, który czeka na kolejnego chuściocha (moby) i jestem pod wrażeniem - wiązałam w celach edukacyjnych:) jako małe niemowlę robiło moje 10 kg szczęścia i kurczę było mi wygodnie:) to dobry elastyk jest! ciekawe jak długo bym wytrzymała - tak z poł godziny z przodu po domu ponosiłam:):):):)
A w temacie - nie wiem czy niedoceniane, na pewno nie za mocno pożadane, a godne tego są - brązowiejące fale i aare z wełną - teraz dostepne za bardzo małe pieniądze
-
zdecydowanie aare z wełną i ptaszki z wełną. i liście brązowiejąco-zieleniejące - przepiękna trójwymiarowa chusta, mięsista bawełna, świetnie nosi.
-
Napisze tak jak espejo o chustach niepozadanych. Z moich obserwacji tego forum ( z bazarkiem) wynika, ze z pasiakow didka pozadane sa tylko Katja i Lisa. Obie mialam i sprzedalam, natomiast mam Jana i Lars. Tych dwoch panow nie spotkalam jeszcze na bazarku, a niczym nie ustepuja swoim kolezanka. Lars zachwycil mnie dodatkowa swoja miekkoscia, podobno bawelan niebarwiona tak ma.
-
nati grecja z wełną pod względem miękkości i nośności jest niezrównana, tylko wizualnie niestety dla mnie okropna :(
ale za to aare z wełną jest chustą genialną, wolę ją od mossa ;)
-
A ja mam takie dwie ;-) indio grafit i diament bambus nati. Uważam że są cudowne , rewelacyjnie mi się w nich nosiło a jednak moim zdaniem nie są doceniane ;-)
-
-
pasiaki strocha!!! sa genialne, ale one chyba są docenione więc nie wiem czy się nadają do tego wątku ;)
i zgadzam się, że bawełniana gracja nati to cudeńko!!!
-
simon didymosowy i nairobi hoppa. dwie ukochane na zawsze zostaną ze mną.