-
nemhain
Kupiłam u niej w sumie 4 chusty, zabawkę Auby i cały karton kosmetyków naturalnych. Jestem bardzo zadowolona i z zakupów i z obsługi w Maminku. Kontakt świetny, nemhaim szybko odpisuje na maile, pw i gg. Do tego zawsze dobrze doradzi (szczególnie męzom poszukującym niespodzianki dla żony :lol:). Jeszcze nie raz będę wracać do jej sklepiku. Gorąco polecam.
-
Super kontakt szybko odpisuje na maile ,doradzi we wszystkim .Ja też będę wracać do jej sklepiku :) Polecam Bardzo :)!!
-
-
Non stop u niej kupuje:) Baaardzo rzetelny sprzedawca. Polecam!!!!!
-
-
I ja i ja też polecam baaardzo! U Ani kupiłam juz sporo i zawsze wszystko było super!
-
-
ja jeszcze nie otrzymałam swojej paczki, ale jeśli chodzi o jakość usług, kontakt z czystym sumieniem polecam nemhain jako super sprzedawce :-)
-
Jestem baaardzo zadowolona z podejścia Ani do klienta - rzetelna informacja, błyskawiczna wysyłka.
Pomijam fakt, że to niesamowicie sympatyczna osoba!!!
Wróżę mega sukces!!!
-
Super kontakt.
Super szybka wysyłka.
Super podejście.
Polecam gorąco i sama pewnie jeszcze nie raz skorzystam :)
-
Polecam gorąco!!! dla mnie na 6 +
-
Polecam gorąco - super kontakt i bardzo miła osoba
Aniu bardzo dziękuję :D
-
Serdecznie dziękuję Dziewczyny :) staram sie jak mogę żeby obsługa i towar były jak najlepsze :)
-
I ja polecam z całego serca :thumbs up:
-
Mój ulubiony sprzedawca! :thumbs up:
Kupiłam w Maminku swoją ulubioną chustę, pieluszkę i ostrzę zęby na getry. :ninja:
Aniu, zakupy u Ciebie to czysta przyjemność!
-
ja tez serdecznie polecam
wszystko zawsze wzorowo
takie zakupy to sama przyjemnosc
-
Świetny kontakt. Wyczerpujące odpowiedzi na każde zapytanie:) a mam ich "trochę".
Aż chce się robić kolejne zakupy:)
-
Kupowałam w sklepiku. Bardzo przyjemne zakupy, wielka cierpliwość i wyrozumiałość.
U Niej nie ma sprawy nie do załatwienia:) Dzięki
-
Oball rządzi - no i to towar deficytowy w PL ;)
a ona je ściąga, rewelacja :)
no i zdążyła nam przysłać przed świętami :)
-
Doskonały kontakt mailowy, wszystko domówione do najmniejszych szczegółów. Sympatycznie, sprawnie i rzetelnie.
Będę u Ciebie jeszcze kupować!
:)