dzień dobry :) troszkę tu bardziej przejrzyście niż na gazecie, zobaczymy jak się tu będzie czytać i pisać :D
Wersja do druku
dzień dobry :) troszkę tu bardziej przejrzyście niż na gazecie, zobaczymy jak się tu będzie czytać i pisać :D
Heja:)
Fajne to forum:)
:D
witam się
bardzo przejrzyste....juz z jednego forum przeszłam na takie cudo
zobaczymy jak sie tu sprawdzi
My również się witamy! Jeszcze tu pustawo, ale fajnie - kolorowo i przejrzyście. Łatwiej będzie coś znaleźć!
Ojej!! :mrgreen:
Witam!
Jak sie ciesze ze sie wam podoba!
I zgadzam sie, jest tu baaardzo pusto...ze az echo slychac wlasne :wink:
ale mam nadzieje ze sie wkrotce pomalu, pomalu zacznie sie wypelniac. :D
na szczęście na to da sie coś zaradzić :) idę poszperać gdzie by ty nowy temacik wepchnąć, ładnie tu więc trzeba troszkę rozruszać :)Cytat:
Zamieszczone przez anna
Witam,
Faktycznie jest tu dużo bardziej czytelnie niż na forum gazety :)
Dużo łatwiej będzie tutaj coś znaleźć :)
baaardzo lubię takie forumasy, gazeta okrutnie przaśna jest niestety i dużo przypadkowych ludzi trafia
witam
:D
No moze tutaj faktycznie będzie lepiej bo łatwiej znaleźć interesujące mnie posty. Zobaczymy. :D
to i ja się witam :)
też lubię fora na phbb :) zwłaszcza za możliwośc avatarowania :)
My tez się witamy :) i też bardzo lubię ten typ forów. Lepiej się czyta, no i emotikony.
My również się witamy, Chustujemy od niedawna, więc liczymy na bardziej doświadczone mamy. :D
Witam się również. Podoba mi sie to forum. Jest przejrzyste, a ja to lubię :-). :D
Chylę czoła również zagorzałym chustowniczkom i forowiczkom!
To i ja dołączam. Moja przygoda z chustą jeszcze się nie zaczęła (dopiero mam w domu materiał na samoróbę, chcę sprawdzić czy małemu się spodoba).
I ja witam :))).
Lubie stare forum gazetowe, ale tu rzeczywiscie wiecej mozliwosci... mam nadzieje, ze bedzie jasna decyzja, na ktorym urzedujemy i chustomaniactwo sie nie rozmyje.
Akurat mam przymusowa przerwe w chustowaniu, ale moze niedlugo bede mogla znowu?
Pozdrowy dla wszystkich!
i ja się witam,
forum faktycznie robi wrażenie :) tylko jak zmniejszyć zdjęcie do 8 pikseli ??? buuu... kto mi pomoże ? pls...
hej!
fajnie tu, mam nadzieje tylko ze nie zniszczy tego forum szybko fala spambotow, co niestety ma miejsce na wiekszosci phpbb :/ choc moze przy sprawnym updateowaniu skryptu uda sie tego uniknac!
Jestem posiadaczką hoppa Delhi, narazie wiązałam w nim kota, bo syn jeszcze w brzuchu przez niecale 2 miesiace!
Pozdrawiam!
a.
Hej Trójmisiu :)
Jak Ci idzie wiązanie? Hehe i jak kot to znosi? ;)
teraz juz nie wiąze bo brzuszek przeszkadza, ale po porodzie biore sie ostro do roboty!!
kot moje proby znosil dziennie i nawet dał się ponosic w XX przez okolo pol minuty (!), pozniej mi się wywinął :wink: .