-
Czy śnią się Wam chusty?
ja to chyba jakaś nieźle zakręcona jestem...dziś w nocy motałam się w długą CERATOWĄ chustę, byłam cała mokra od niej....a rano uzmysłowiłam sobie , że mi się to śniło :duh: ten sen był taki realny, że szok..no a ta "mokrość" to po prostu duszności letniej nocy pod ogromną kołdrą :lol:
czy Wam też śnią się chusty?
-
śniły mi się zanim przyjechała moja wiązanka :rolleyes: tak intensywnie wgłębiałam się w zagadnienie, że mózg nie wytrzymał :lol:
-
tez tak mialam przed wyborem pierwszej chusty i bedac w ciazy;
-
Chyba kaszamir mi się snił.Jak go kupiłam przestał się snić :)
-
na szczęście ten etap już dawno za mną ;) teraz już chusty nie budzą aż takich emocji, po prostu SĄ i dobrze
-
mnie się śniły w ciążach... potem długo nic a ostatnio mi się śniło, ze zamotana w kange chodziłam- ale to dlatego, ze właśnie je odkryłam i czekam na jedną taką do testowania :D
-
Oj też mi się śniły jak zastanawiałam się co wybrać, a potem zaraz jak chusta przyszła. Teraz na szczęście nie "męczą" mnie po nocach :)
-
Niedawno przyśniła mi się jedna.... Zajrzałam na stragan i oczarowało mnie pewne indio,mimo że jest zupełnie nie w moich kolorach :rolleyes: A w nocy śniło mi się,że kupiłam....inną...i żałowałam,bo tamta przecież ładniejsza :roll:
-
...śniła mi się. Nie dalej, jak kilka dni temu, kiedy nie wiedziałam czy zamawiać u Myrry girasola kółkowego, czy kupić z drugiej reki i ciąć... W końcu zmówiłam co innego i codziennie szukam awiza w skrzynce. A dziś rano, gdy dziecię poszło szczęśliwie jeszcze spać, przyłożyłam sobie głowę do poduszki rozmyślając o chustach... i tak usnęłam;-)
Mozna wsiąknąć...
-
śnią :)
a przed każdym nowym nabytkiem to bankowo :lool:
-
W ciąży śniły mi się na potęgę, a i teraz się zdarzy... Ale to pewnie dlatego, że zamierzam coś kupić :)
-
Przed kupnem chusty śniły mi się teraz już nie;-)
-
Mi się do tej pory nie śniły, a noszę od urodzenia synka (10mcy), a swoją chustę mam jeszcze dłużej :) Do tej pory mi starczała (na zmianę z MT- ale jednak wolę chusty).
Za to teraz jak zapałałam miłością do Girasola tęczowego i myślę nad kupnem (i nad tym, że w tym miesiącu są inne wydatki ;) ) to mi się śni już trzecią noc z rzędu :)
Moja Nati obecnie jest na weekend u koleżanki mojej mamy (testującej chustę pierwszy raz w życiu) i oczywiście dzisiaj śniło mi się jak ją przymierza, mota, a ja udzielam dodatkowych instrukcji :D
-
Śnią namiętnie od kilku dni, ale można to jakoś wytłumaczyć, bo myślałam intensywnie przez zakupem swojej pierwszej chusty.
Teraz chustę już mam ciekawe czy będzie mi się dalej śnić
-
Śniły mi się przed kupnem pierwszej :) Przede mną leżał piękny stosik w Ikei, a ja cała w skowronkach,że mam taki wybór, a wokół zero klientów :).
-
Dziś mi się śniły :roll: a to dlatego, że waham się, co nowego kupić :confused::duh:
-
Śniła mi sie Katja, ktorej kupić nie zamierzam, ktora mi sie wcale nei podoba, ktorej nigdy na żywo nei widzialam:-)
Mysle o nowych chustach, ale te, o ktorych mysle mi sie przysnic nei chcą, tylko ta Katja:-))
-
mi sie snily. pawie, niestety. bo szukam usilnie i znalezc nie moge.
-
Też mi się śniły, ale to z rok temu chyba ostatnio.
-
ta.. dziś w nocy śniła mi się zara...
miała dzis przyjsc wiec pewnie dlatego
Była baaardzo wąska, ale na całej długości miała sliczne frędzle :lol: