Magic Carbo (30% wełna merynos 70% bawełna) - przedświateczna nowość.
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...99081279_n.jpg
Wersja do druku
Magic Carbo (30% wełna merynos 70% bawełna) - przedświateczna nowość.
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...99081279_n.jpg
nie kumam za bardzo wzoru jeszcze :oops:
fajne:love: i czarne:love:
ale piękna fryzure ma ta dziewczyna!!!
kolorki fajne, ale co to za wzór? wygląda jak jakaś magiczna mgła :D
piękne!!!!
piękne, ale chciałabym zobaczyć zdjęcie niezamotane. Sama nie wiem, ale chyba kupie, bo trzeba mi pocieszenia po tym okropnym dniu :(
potrzebuję czarnej chusty ale wzór kompletnie mi nie podchodzi :/
dla mnie bomba, choć za czarnym nie przepadam, za ciemny dla mnie, chętnie za to widziałabym też granat/indygo
choć pewnie cena i tak przeskoczy moje możliwości
ale wzór ogromnie mi się podoba, taki swobodny, nienarzucający się jest, będzie pasował do każdej kreacji (na sylwestra w sam raz! ktoś tu wspominał już) no i przede wszystkim odnoszę wrażenie, że widać go prawie w całości na wiązaniu, co jest rzadkością :), tego typu wzory najczęściej wychodzą za duże w wiązaniu i tracą połowę swojej urody
zręczne cieniowanie, te gwiazdki takie migotliwe są, dodają smaczku całości
no i zdjęcie ach, miód na moje serce :), dopracowane, piękny, szlachetny kontrast tej czerni i chłodnego, zgaszonego różu, dyskretna koronka w rogu dla podkreślenia klimatu
oszczędnie, ze smakiem, elegancko
bardzo kobieca ta chusta jest i charakterna też
no i jak widać, można zrobić czarną chustę, która żałobnie nie będzie wyglądać
brawo!
O mamuniu (jak to mawia Daphne), fajna!
Ma w sobie to COŚ... :)
Piekna :)
malgos :applause:pięknie to ujęłaś ;)
A ja głupia o 15 odświeżałam stronę, a to o 22 będzie :hide:
piękna:heart:
Dzięki Marciula :), ja mam baaardzo skromny stosik i możliwości finansowe (zazdroszczę Ci, że ot tak polujesz, ech...), ale lubię sobie pooglądać, jak ktoś robi takie piękne rzeczy, nacieszyć oczy i przelać na papier swoje wrażenia, uchwycić, co mi się tam czai w myślach, to tak jakby przez chwilę chusta była moja :). Teraz rynek chustowy idzie w kierunku sztuki, tyyyle rzeczy nowych wychodzi, większości nie wypróbuję, to chociaż tyle radości mam, a co :ninja:!
A tę chustę dorwę kiedyś na bazarku :)
Zobaczyłam na fb i chociaż już od dawna chusty nie motałam i już motać nie będę, tę bym sobie kupiła do podziwiania :)
Bardzo podoba mi się wzór, taki magiczny.
mi się podoba :)
cudowności <3
Już widze jakby to to wsadzić do farbki turkusowej czy czerwonej :beat:
Śliczna!
Pierwsza chusta po kilku latach w sumie, która mnie urzekła. Chyba dobrze, że juz nie noszę, nie motam to i żal mniejszy, ze poza zasięgiem:)
i skład piękny!