:P super szmatka, wbrew pozorom te 40 procent lnu dobrze nosi nie jest tak cienkie jak kobalt rouge choc nie grube ale nosi porzadnie az mnie zaskoczylo bo mialo isc na sprzedaz ale zostaje z nami :)
Wersja do druku
:P super szmatka, wbrew pozorom te 40 procent lnu dobrze nosi nie jest tak cienkie jak kobalt rouge choc nie grube ale nosi porzadnie az mnie zaskoczylo bo mialo isc na sprzedaz ale zostaje z nami :)
Zara forest na dziś :)
manduca
z przodu, bo jest wietrzenie-słonecznie - i żeby móc regulować czapeczką;) doświadczona sąsiadka nas cofnęła po czapeczkę, więc siła wyższa, musiała być;)
Hoppediz Osaka - to rzadki widok ja w takich barwach. Ale bardzo fajnie sie nam nosi:)
wełenka różowa nati na pożegnanie bo jutro wylatuje.... chlip...
motyle a potem sie zobaczy co jeszcze:-)
ONO a potem będzie też ChMT z Hoppka Panamy
nino jeansblau oraz kółkowa z girasolowego wrzosa :D
nosidelko TULI :poke:
Zara mild:beat:
Pouchyk HS:-) cięzko mi sie do poucha przekonac...
Mt by Alcia :)
i cwiczymy wiazania w chuscie-nigeryjce :)
wczoraj odkurzyłam naturek z wełną - już zapomniałam jak genialnie nosi:) a dziś jade deli LE:)
Dziś baardzoo długo w hybrydzie Lany Olive - jak ktoś był na Paradzie Smoków na Rynku w Krakowie to mógł nas widzieć - w hybrydzie siedziała królewna Zosia w sukni z cekinami i koronie na głowie. Nawet na scenie na konkurs wylazłam w Lanie - mam nadzieję, że to dobra reklama noszenia była ;-)
my dzisiaj w kółkowej od vombati
i motylach braz ecri palla usheri
Nati wełna fioletowe paski
konopie koralowe