mi. - daj znać, gdzie będziesz mikołaja wypatrywała, może po spotkaniu pracowym się dołączę i jakąś kawę zaliczymy???? hę???
po spotkaniu zadzwonię, gdzie jesteście :)
Wersja do druku
mi. - daj znać, gdzie będziesz mikołaja wypatrywała, może po spotkaniu pracowym się dołączę i jakąś kawę zaliczymy???? hę???
po spotkaniu zadzwonię, gdzie jesteście :)
Kochane, jako, że mamy w Rodzinie (nie)mały powód do celebracji - jutro zapowiada mi się rodzinnie. Czyli idę rekonesansować z Mamą, a potem na rodzinny lanczyk ;)
Olcia, Me'shell - jak Wasze foteliki?
nasz już w Wwie :)
piszecie "listy do Świętego Mikołaja"? :ninja:
mi. - a co to za święto? jeśli można wiedzieć ;) komuś mam życzenia złożyć? ;)
mój fotelik też już w wwie :) czyli na dniach będzie!!! hurrraaa!!!!
umawiamy się na wspólny montaż?
ja póki co wysłałam listy napisane przez moje wybitnie skromne w marzeniach prezentowych dzieci :/ ja liczę na to, że Mikołaj mi nie przyniesie rózgi, to już postęp będzie :-)
olcia - jak Julka? dziś też tak dobrze jak wczoraj?
choco - ciesze się razem z Tobą :-)
Iza- nadal dobrze :) dzis byla do 15 i wychodzila niechetnie... chciala nadal do zabawek i do cioci! :)
Izu - to moze jutro kawka u Ciebie? moge?
dzielna dziewczynka !!!
Olcia - no pewnie :D przyjeżdżaj!!
Gaja mi zrobiłą karczemną awanturę, bo nie chciałam dać jej więcej tranu :roll: odmówiła kolacji, bo chciała pić tran :roll: niestety Gaja nie jest aniołkiem, choć do tej pory myślałam, że jest:omg:
nasz fotelik przyjechał już wczoraj! jest śliczny i ma... skomplikowaną instrukcję. spędziliśmy nad nią wczoraj pół wieczoru
chyba uderzę do mi. na lekcję pokazową ;) olcia dołączysz?
przetrwałyśmy dwa dni bez taty, choco jak Ty to wytrzymujesz?
byłyśmy u lekarza i okazuj się, że zosiny katar jest zębopochodny, no i ma się na lepsze
te zęby to mnie wykonczą! co ona odstawiała dzis w nocy to pojęcie przechodzi, a przy jej energii w dzień, to ja jadę na energetycznej rezerwie
zaczynam się zastanawiać czy mi jakiś adhd-owiec nie rośnie?
Izu - jak to zrobiłaś, że Gaja tak kocha tran?
Olcia - widzę, że Julcia w żłobku już na dobre zaaklimatyzowana :) hurra!
Olcia, jak masz ochotę na kawkę po pracowym spotkaniu to wal do nas!
oj Me'shell - wbiłam się do Izy, za późno przeczytałam (teraz), trzeba było dołączyć!
nasz fotelik dojechał jakąś godzinkę temu i nic nie rozumiem! zamierzam poszukać jakiegoś filmiku :) chętnie się podłączę pod wspólne montowanie :)
nasz dojechał wczoraj, kiedy nas nie było :(
może dojedzie jutro... a może pojutrze, a może... :roll:
a ja mam pytanie zupełnie z innej beczki... :roll:
-Może któraś z Was ma szczoteczkę elektryczną Oral-B Proffesional Care?
me'shell - nie wiem, czemu ona tak ten tran lubi ;-) wolałabym, żeby lubiła troszkę mniej :/
nie zauważyłam, jak drugi raz zadzwoniłaś :-( a jak zauważyłam, to już było za późno :-(
Iza, zobacz tu: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=44316
ps. dzięki za pyszną kawę!
Dziewczyny, bardzo jestem ciekawa tych Waszych fotelików. Czy one będą zajmowały mniej miejsca niż to, co mamy :roll:
suri, ja mam taki kombajn szczotka z irygatorem, to chyba też jest professional care.
Ania wystawiła więcej zdjęć z naszej sesji - ach, jaka to była jeszcze piękna pogoda :-)
http://blog.studioniezapominajka.pl/?p=4802
A jakbyście się zastanawiały gdzie jestem jak mnie nie ma - ustawiłam sobie limit siedzenia na forum i wyłącza mi się po 30 min. dziennie.
Dziewczyny, organizujemy tę Szlachtną Paczkę? Bo na razie za mało się nas odezwało, żeby było co rzeźbić. To wygląda na spore przedsięwzięcie, bo - jak rozumiem - trzeba zapewnić większość rzeczy, które dana rodzina potrzebuje, a nie tylko trochę.
No właśnie Iza, jak to zrobiłaś z tym tranem? Masz zwykły czy smakowy? Bo Hektor nie bardzo chce, a nawet ja mam odruch bleeeee.
LM - cuuuudowne zdjęcia :-)
tran pijemy norweski mollers. cytrynowy..
pragnę zwrócić uwagę, że Hel będzie jutro w wieku półszatanskim ;)
LM dzięki :)
Dziś udało mi się po wielkich trudach pożyczyć od koleżanki, więc przetestuję.