cudo :love:
cudo :love:
Asiu, ja wciaz czekam na wyjasnienie sytuacji z moja przesylka. Jak tej malej bambusowej nikt nie wezmie do tej pory, a moja okaze sie, ze gdzies zaginela jednak, to ja wezme te nowa dziewczynkowa.
(mam nadzieje, ze za bardzo nie zagmatwalam).:ninja:
Mój pięciolatek zgodził się współpracować :)
Taka zajaweczka - będzie do wzięcia, ale nie wiem, kiedy... Żebyście o mnie nie zapomniały :ninja: ;)
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1577.JPG
Dubel
Lubimy te same kolory ;-)
:lool:
to jest szansa ze nie oddasz ;)
pochwale się dziewczyny
byłam na poczcie po pakę wielka od magnus...i jakie ja cudeńka teraz mam:heart::fire::lol:
młoda ma swój zestaw i nie chce go ściągać
mówi ze mama ma dużą a ona małą chustkę
wygląda jak 100 milionów:lol:
no przepieknie mi się piatek skończył :mrgreen:
dziekuję magnus :heart::kiss:
Aaaa, no bo Wy blisko przecież do siebie macie :)
Ale niebieska mieszka w Krakowie, to już większa wyprawa ;)
Ja swojej już nie oddam :twisted:
;)
Jesien sie zbliza ;-). wiec prosze wpisac mnie na koniec kolejki :D
Jest! Jest! Jest!
Przez Wroclaw i Sztokholm ;) w koncu dotarla do mnie przesylka z przepieknymi chustami od Asi! Youppppiii!!!!
Tau, kolejka kończy się na przełomie lipca i sierpnia. Jeśli chciałabyś coś konkretnego, to proszę o info w wolnej chwili.
Wielkie ufffffff.... Najbardziej emocjonująca przesyłka od dawna. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję :kiss:
Aha, dziewczyny kochane - zamówienia zbieram na konkretne rzeczy. Nie proście mnie o wpisanie na COŚ, bo po kilku takich "cosiach" nie jestem w stanie oszacować następnym dziewczynom z kolejki, kiedy przypadnie ich kolej. Teraz jest luz, więc nie ma problemu, ale np. przed Świętami jest bardzo gorąco z terminami.
W środę wyjeżdżam, dostęp do netu pewnie będę miała, ale ograniczony. Wracam ok.20 lipca i na pewno będzie coś do wzięcia.
W kolejce mam "zaczętą" Losannę i "ustaloną" sweetrose i Rosemary. Potem żadnych konkretów (ale nie zasypujcie mnie nimi, proszę, teraz, bo jestem w szale prasowania i pakowania, jutro jeszcze wyjazdowy dzień w pracy, więc nie ogarnę...).
Buziaki!
Ciekawe gdzie bujasz na urlopie,ale ja nie o tym :)
Dotarł do mnie mój turkus i jest to najwspanialsza włóczka na chustę ever. Idę oglądać inne kolory 8))
Jest piękna! Nie za cienka,lekka,miękka,niegryząca,niebanalna,dyskre tnie satynowa... ach!:heart:
Warto było czekać :ninja:
Dodam tylko bezczelnie, że u mamaslon spory wybór, hihi...
:lool:
kochane moje...:lol:
Hej, hej!
Wpadam codziennie na trochę na forum, to i "u siebie" coś napiszę. Spędzam czas cudownie, ale bez szydełka wytrzymałam 3 dni :hide: W domu zostawiłam prawie skończoną fioletową bawełnę, a także coś rudopomarańczowego w premierowym wzorze. Będzie też mini bambus dla dziewczynki i właśnie zaczynam żywo zieloną, wiosenną bawełnę.
Dni uciekają, nie wiem, kiedy... Już dawno nie byłam na dwutygodniowych wakacjach i przed wyjazdem wydawało mi się to strasznie długo... A teraz już się martwię, że niedługo trzeba będzie powrócić do rzeczywistości...
Chwilo trwaj! :)
Pozdrawiam Was cieplutko!
Wypoczywaj! :D
magnus postaraj się wypocząć, niech Ci syn schowa szydełka ;) wiem wiem nałóg to niesamowity... ale życzę pogody, spokoju i pięknego słoneczka!
a ja chciałabym się dopisać do kolejki, na jesień, nie spieszy mi się :)
na chustę dla Agatki (i może czapkę do tego)
i na coś dla mnie na jesień - chyba chciałabym chabrową chustę :D
(https://picasaweb.google.com/1154375...57075654858562 jaki to kolor? masz jeszcze taką?)
Wypoczywam najlepiej, jak się da :) Dziękuję :)
Kasiu, odezwę się z domu, bo teraz nie wiem, o której włóczce piszesz (na tel.wyświetla mi się cała galeria zamiast jednego zdjęcia).
Jasne :)
tak tylko chciałam sobie zaznaczyć, żebym później nie zapomniała o wątku ;)
Nie wytrzymałam i dorwałam się do komputera :) Laptop nie mój, więc przepraszam za ewentualne niedociągnięcia kolorystyczne. Nie mam wyczucia na tym monitorze.
Nie mogłam się powstrzymać, bo miałam pod ręką śliczne kwiaty :)
Zajawka zielonej bawełny i od razu pytanie - czy ktoś chciałby coś takiego w wersji dorosłej za ok. 130 zł. czy może w dziecięcej za ok. 65-70 zł.? Jestem na etapie kończenia rozmiaru dziecięcego (takiego większego) i nie wiem, czy lecieć dalej :)
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1578.JPG
I zajawka dla pewnej miłej forumki - ciekawe, czy rozpozna element swojej chusty :)
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1579.JPG
Czyżby moja ? :)
I od razu zapytam jak spisuje się ta wloczka? - pytam, ponieważ mówiłaś, że wcześniej nic z takiej nie wykonywalaś.
I jeszcze zaciekawiło mnie co to za kwiaty? Nigdy takich nie widziałam.
a ta zieleń to jaka włoczka?
a fiolecik ciemny, który zajawkowałaś jakiś czas temu już gotów? ;)
Tak, to Twoja :)
Kwiaty - nie mam pojęcia. Taki krzak rośnie sobie.
A włóczka spisuje się na moje oko bardzo dobrze, jest miła i miękka w dotyku. Myślę, że będziesz zadowolona :)
To już wiadomo dlaczego chusta nazywa się 'kwadratowa' ;)
Jejciu, ona musi być naprawdę bardzo pracochłonna!