Czekam na tulę,oriona maya i kawiarkę bialetti achhhh
Wersja do druku
Czekam na tulę,oriona maya i kawiarkę bialetti achhhh
konty juliet, sn clover, pavo san diego raspberry i azul, nati sternenzauber, kkd karma stars
Zoana z czego Tula? :heart:
Samuela mnie poratowała :heart: :kiss:
Ze Skye? Suuuuper :) :love:
Ja jeszcze przed chwilą kupiłam brązowe kotki KKD, bo są na sklepie po 59euro :shock:
czekam na kotajl ogrodowy
Na nic nie czekam :omg:. Aż mi dziwnie ;).
Czekam i aż przebieram nóżkami na wełnianego japana :)
grass już wkrótce :high: coś mi się od życia należy za te nieprzespane noce i dnie :D ale grunt , że już tylko jedna 3-ka i będzie komplet zębisk ..
Indio czarno-białe
kurier do mnie jedzie z indio rose! już się nie mogę doczekać :D
A ja spodziewałam się listonosza dzisiaj, a tymczasem wczoraj:
https://lh3.googleusercontent.com/-O...UNSET%255D.jpg
Chciałam mieć tę chustę, zanim jeszcze córa się urodziła. To pierwsza chusta, która przyciągnęła mój wzrok, nigdy nie czułam takiej podjarki i dreszczy motając w różne HSA indiacze, smoki i inne Szczęścioszmaty.
Jedzie do mnie jeszcze jedna kaszmirowa koza i jedna żyrafa, ale nic mnie w moim stosie tak nie ucieszyło, jak ten skromny Girasol...
W sumie teraz mam zamiar uwalić się na kanapie i wrócić do zaległych lektur bo NAPRAWDĘ nic już nie chcę.
FatalFuchsia, no, niezłe :D jak to się zwie?
A do mnie leci wymarzona Lavanda! Nie wiem po co mi, jak Młoda się motać nie chce, ale pewnie przyleci dopiero w grudniu (tak, z daleka leci:lol:), to może akurat się dziecku odmieni:hmm:.
Kury! Kury do mnie lecą z Kentucky, przypadkiem będę miała "kentacky non-fried chickens" :lool:
Ma byc w ciagu niecałych 2 tyg, przemila mama dołożyła sie od siebie do przesyłki ekspresowej :)
aaaa !! za godzinę alto zen będzie u nas :)
a do nas idzie długo wyczekiwana tula :)
girasol RR, pavo textiles etini fuchsia i penumbra lunar, oscha nv oban, kokadi rock'n'roll, firespiral amber starmap, kokadi pitaya rs, nati kurpie pomarańczowe.