No prosze, co to sie porobilo, komuny pozazdroscili i po znajomosci sprzedaja :P
Wersja do druku
No prosze, co to sie porobilo, komuny pozazdroscili i po znajomosci sprzedaja :P
pasjonatek i tak to nie ostudzi, jak sądzę ;)
swoją drogą, to też jest dobry temat na pracę marketingową ;) na ile "przekrętów"/niedoskonałości firm chustowych chustofanki są w stanie przymknąć oko, żeby mieć konkretną chustę (patrz kiedyś wpadki nati, teraz oscha, niby artipoppe - nic nie ostudza ogólnego szału - dopiero pojawienie się odpowiedniej konkurencji)
E tam, ja za stara chyba jestem na szaly. Albo za uboga :P Jak widze takie akcje, ze chusty znikaja po minucie, a w dodatku kosztuja jak za zboze, to ja pasuje. Gdyby nie system losowan, to oschy tez bym chyba nie miala, a tak to z ciekawosci zalosowalam i dwa razy lucky ;)
A pawie oka to moj fetysz, zaznaczam, wiec naprawde mnie kusilo :D
Mysle, ze sobie predzej sama cos utkam, hehe...
nawet znalazlam super wzor, ktorego jeszcze nikt nigdy nigdzie nie uzyl ;)
Widziałyście? :lool: u Artipoppe były chusty widmo :lool:babki pokupowały, a tu ni ma! Będzie zwrot kasy! :lool:normalnie druga Osza i super działającą strona, która sama chusty sprzedaje :roll:
Szkoda, że na dodatek nie tka ich! :mrgreen:
hie hie, powinni zwrocic z procentem. Kto wie, czy nie grali ta kasa na gieldzie :P w miedzyczasie.
gdyby nie brak kasy na paypalu to arti cappucino byłaby moja... Nawet mi przy logowaniu do paypala nie wyrzuciło jej z koszyka! No masakra :(
Czekam na kolejne polowanie, ale już będę przygotowana :D
Czemu ona to zawsze wypuszcza, jak ja z Młodą na basenie jestem?:roll:
a wrzucala cos? Na swoja stronke, czy etsy?
Na etsy rano były.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...95276321_o.jpg
Kompletnie nie w moim guście. :hide:
eeee czerwień zbyt karminowa jak dla mnie..no i wzór chyba za bardzo naciapkany..
boshh paskudny ten nowy wzór!
hmm jestem szczęsliwa artipoppy mnie nic a nic nie kręcą! Ufff
fota z FB
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...78754879_n.jpg
no to jest porazka jakas :P
Wygląda jak firanki u moich dziadków na działce:hide:.... przepraszam:hide:
Sam wzorek w kwadracie jest ładny ale ja bym wolała żeby by l większy i bez tych podzielników:roll:
ufff :)
wzór totalnie się pogubił..no i NIE dla szarości..co nie zmienia faktu, że ciekawa jestem egipskiej bawełny..:)
Dzisiaj u arti było 8 RS Argus ;)
A mnie się bardzo ten nowy podoba:) Poprzednie, pawie pióra to był dla mnie kicz wcielony, natomiast ten szarutek jest śliczniutki.
mi się też to nowe podoba ;) ale nie czerwień i prototyp - gdyby czarne było :love: