Moja też jeszcze nie doszła. A zamawialam pierwszego dnia, ale jeszcze nie tracę nadzei :)
Wersja do druku
u nas doszla wczoraj....zamawiałam w którąś sobote to nie wiem czy to pierwszego dnia czy nie
Doszła wczoraj do nas do Krakowa :)
Nadal czekamy na naszą, też pierwszego dnia zamawianą. ;)
U mnie dzisiaj doszła :)
Karusku, ja ciagle czekam, zamawialam na poczatku. Doczekamy sie :)
Doszla i do mnie :-) wczoraj a zamawialam 13 wrzesnia...
Dziewczyny, ja też myślałam że mapa nie dojdzie. Zamówiłam jeszcze raz z męża konta. Wówczas doszły obie :/ Jakby któraś z Was chciała to odstąpię tę jedną. Mogę wysłać w Polsce nawet na mój koszt, jeśli jakieś dziecko ma się ucieszyć, to zrobię to z przyjemnością. :)
JA zamawiałam jakoś tydzień po rozpoczęciu akcji, może jeszcze później i od poniedziałku u mnie leży :)
Też dostałam w tym tygodniu:)
Dzieci czytać nie chcą, ale oglądają, szczególnie co jest ciekawego w naszej okolicy:)
F dzis dostal swoja zagranicznie zamowiona :D mam nadzieje, ze wojtkowa tez dojdzie...
Ja też dziś dostalam mapę, a zamawiałam gdzieś w połowie października:-)
Ja zamawiałam pierwszego dnia. Nie doszła i już raczej straciłam nadzieję :(
My tez pierwszego dnia,nadzieje jeszcze mam :)
Nie dostalismy, zaczynam podejrzewac meza ze wyrzucil ze skrzynki razem z ulotkami ;)
Dziewczyny, ja wciąż mam jedną nadprogramową. Oferta wciąż aktualna. Jeśli któraś zwas ma ochotę to poproszę o wiadomość. Wyślę pierwszej osobie, która się zgłosi :)
Ja też pierwszego dnia rano, nie dostałam do dziś. No trudno...
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Dostałam dziś a zamawiałam daaawno.
Złożona jest mała, wygląda jak gazetka w folii, faktycznie można wyrzucić biorąc za spam reklamowy.