krasnale mam. brakowało mi tylko guziczków pierniczków ;)
aha, aha.. :nono:
czekam na nowości :D
Wersja do druku
No właśnie mi też się nie rzucił w oczy żaden wzorek którego bym nie założyłą synkowi gdybym go miała :D DLatego takie fajne te pieluchy Moniki :)
No to mnie teraz Monika ucieszyłaś :P Będę jutro warować żeby mi krasnali ktoś nie podkupił :)
Ja mam lukrowane guziczki. Niby bez przekonania trochę je wzięłąm a są śliczne. O wiele lepiej te wszystkie pieluszki się "na żywca" prezentują :)
:kiss::jump:
a na burzowe chmury jeszcze jest szansa :)?
Asiu tak, burzowe tez jutro dorzucam. Albo może nawet dziś jeszcze, ale wieczorem.
Pierniczki na żywo wyglądają dużo elpiej niż na zdjęciach. Ja też mam swoje :)
mi. Czy twoje pierniczki można już posyłać, w sensie że nie dostałam po aukcji od nikogo powiadomienia żadnego :dunno:
mi. przepraszam bardzo :oops: nie zauważyłam :hide::hide::hide:
jutro postaram sie posłać, bo chwilowo zaległam chorobowo.
Monika a dasz znać jak tylko wrzucisz ;)?
jasne, skrobne pw :)
dorzuciłam kilka pieluszek. Są krasnalki, chmurki, nocne słoniki, pierniczki z mikropolarem, ślimaczki z mikropolarem... Jest wybór, warto skorzystać :)
A do nowej serii jeszcze chwila. Dziś przyszedł już wzorzysty materiał :ninja: Będzie kolorowo! Jeszcze tylko laminacja :)
Monika niby złożyłam zamówienie ale nie wiem czy tam trzeba było jakiś kod wpisać czy sama mam sobie wyliczyć kwotę i Ci wysłać. Weź mi odpisz to zrobię dziś przelew :)
Gosiu posłałam maila, wysyłam mailowo kwote po rabacie :)
Spoko, przelew poszedł, jakbyś się wybierała jutro na pocztę to Ci mogę potwierdzenie wysłać tak jak ostatnio jak chcesz :P
uuuuuuuuu... przegapiłam ;/ patrze a chmurki i rybki wyprzedane ;/ rechotki też ;/ uuuuuuuu...
Kochana z welurkiem jeszcze coś się chyba uchowało. Aha, odpisze Ci na pw jutro, mam dziś taki dzień...:roll:
Na pocztę dotrę w pn- w niedzielę robimy urodziny starszaka, do tego inne rzeczy dochodzą, dziś nie miałam nawet minuty..:sick:
ostatnie dni promocji- zapraszamy :hey:
Ja bym chętnie złożyła zamówienie powyżej 500 stówek, zeby załapać się na promocję, ale czy są jeszcze te długie wkłady bambusowe i do składania ? I czy nie ma już krasnoludków żadych :( ?