Tak omamisz laski, ze cenę spekulacyjną wywindujesz jak zechcesz:ninja:
Wersja do druku
Tak omamisz laski, ze cenę spekulacyjną wywindujesz jak zechcesz:ninja:
he he he
srututu tutu :mrgreen::mrgreen:
a grass jest gorszy? (z zieleniami jestem na bakier, ale to chyba też konopie?), czy odcień nieodpowiedni?
To tez konopie zdaje sie, ale jesli moge wybrzydzac - tfuuu jaki brzydki kolor!
piękne :love: kolor idealnie mój :rolleye:
.... pacze i pacze na te zdjecia i ono sie za bardzo mieni jak na moj buraczany gust. Juz wisi za straszne pieniadze zagramanica :oops:
Eeee pewnie sobie jeszcze dlugo powisza, bo cene walnelam zaporowa :mrgreen: Ale tym samym mam czas, by sie zastanowic, czy mi sie w koncu podobaja, czy nie - a najwazniejsze, czy bede po ten kolor siegac ze stosu, wychodzac na spacer :hmm:
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
dostałam fakturę!!!!!!!!!!!!!!! Będę miała petrolkowe konopki!!!!!!!!!!!!!!!!! :fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::f ire::fire::fire::fire:
:omg: a skąd Ty tę fakture dostałaś:omg:
Wiecie co, tak sobie myślę, że jakby headhunterzy posiedzieli troche na naszym forum to dużooo perełek by wyłapali:cool: Siedzi taka matka przed komputerem, dzieci ogarniete, obiad sie gotuje a ta jeszcze do tego troche poklikała i zdobyła coś co jest nie do zdobycia ( bo kupno za 250e to zakup a nie zdobycie;)) Zawsze twierdziłam, że matki logistykę i przedsiębiorczość maja w małym paluszku;)
od Didka bezpośrednio, się odważyłam :lool:
wciągnęli mnie na listę rezerwową i dziś dostałam fakturkę do zapłacenia i info że trzymają dla mnie 6 do 13.03 :D
(też nie wierzyłam, że się uda, tylko dla spokojnosci napisałam, bo piękne te konopki, a za 200/250 euro to nie mój pułap ;)
Karusku a długo czekałaś od ichniejszej prośby o adres, preferowany rozmiar i metodę płatności?
Bo tak się zastanawiam, gdzie na tej liście mogę być i czy są szanse...
pierwszego maila pisałam w zeszłą sobotę, a we wtorek albo środę drugiego, po którym dostałam obietnicę wciągnięcia na listę rezerwową (po tym drugim mailu prosili o rozmiar i resztę danych).
Powodzenia! :)