to jak się anuluje to oni to wstawiają od nowa do sklepu? Myślałam że wraca automatycznie i pojawia się od razu.
Wersja do druku
moje też jutro :thumbs up:
green staję dla Kamili :)
Bardzo dziekuje za troske - kochane :) :kiss:
ja 4,6 sie wiaze - wiec niech piatka kogo innego uszczesliwi :high:
przyszły elfy :D
:applause::applause::applause: piękne, nie cienkie :thumbs up: kolor, no, na lato :) Mam ochotę je ufarbować, tylko na jaki kolor :hmm: Myślicie, ze ciemna czerwień będzie pasować? :hmm:
Kamila, widziałam Twoje dmuchawce na TBW :omg: takie śliczności chcesz puścić dalej? :omg:
Karusku prawda, że kolor nie jest taki zły? ja na razie pochodze w niefarbowanych a potem chyba pójdę w szarości:cool: Ciemna czerwień będzie chyba trcohę ciężka na lato:hmm:
Zdjęcia ? :)
A myślę, że jednak jakiś delikatny kolorek by lepiej wyglądał.
Mnie by sie podobały w granacie albo taki navy blue lub ciemna piękna czewień. Jasno oliwkową mam kołderkę - wklejałam fotki wczesniej - mały kontrast wychodzi między prawą i lewą stroną :)
zdjęcia trochę później, bo teraz już uciekam od kompa
no właśnie też myślę, że jaśniejszy kolor byłby ładniejszy, ale błękit i róż odpada, zieleni nie noszę, szarości mam dość... :-? Najwyżej zostaną natur.... Bo elfy już od bardzo dawna mi się marzyły w stosiku :love::love::love:
amst, a nie zauważyłam zdjęć, musze przejrzeć wątek ;)
a farbowałaś jedną farbką? może by trzeba jak green - dwiema: oddzielnie jedwab, oddzielnie bawełnę?
dajcie zdjecia w akcji :) niech zobacze czy mam czego żałować ;)
Karusku tu:
http://forum.chusty.info/forum/showt...=1#post1577445
chciałam mieć kontrast ale np. w elfach jest tyle detali że jasna farbka mało je uwypukla. Dlatego na chuście mnie ale to mnie podobałby sie intensywniejszy kontrast np. właśnie granat albo wino.
Na FB znalazłam farbowane dmuchawce w wersji niebieskiej - http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
Bardzo ładne! Roważam zieleń, niebieski i szary:)
Amst - najpierw trzeba je odbarwić a potem dwie farbki???
A ja mam taki plan by je mieć naturalne do chrztu tylko czy się nadadzą? Nie będą za beżowa :hmm:?
A potem do farbki !!! No i zostawić Tosi na pamiątkę. ;)
Jeszcze nie przyszły... :roll: ech to czekanie...
Ale kolorek na farbowanko mam już wybrany ale pary z ust nie puszczę :mrgreen:
aginia żeby chwyciła i bawełna i jedwab to dwie ale jak chcesz mieć kontrast to wybierasz farbę do tego co chcesz barwić. Ja barwiłam bawełnę procionem, resztką 69 aqua marine.
Kilka dni noszenia mam już za sobą i powiem szczerze, że wszystkie inne chusty poszły w odstawkę:duh: I po co miec ich tyle:hide: Dmuchawce są jak druga skóra, pięknie przylegają, cudnie się dociągają i są przyjemnie miękkie choć nie jak kaczuszka. Tak sobie myślę, że to wszystko efekt jedwabiu, choć to tylko moje przypuszczenia bo to mój pierwszy jedwab, aż nabrałam ochoty żeby coś jeszcze z jedwabiem wypróbować:-P Franek w domu w chuście raczej nie śpi, a wczoraj poszedł spać i to w kieszonce co już w ogóle jest rzadkością bo głównie noszę na plecach...cudnie było i absolutnie, z ręką na sercu nic nie czułam:omg: