dobra...a kto ma jeszcze jedwab i wie ile po praniu sie skraca??Bo ja jeszcze swojej nie prałam i to 5,2 majace byc 4,6 budzi we mnie ambiwalentne uczucia...bo nie lubie jak mi sie ogony po kostki ciagna
Wersja do druku
dobra...a kto ma jeszcze jedwab i wie ile po praniu sie skraca??Bo ja jeszcze swojej nie prałam i to 5,2 majace byc 4,6 budzi we mnie ambiwalentne uczucia...bo nie lubie jak mi sie ogony po kostki ciagna
wypierz i najwyżej skrócisz ;)
będzie kawałek na torebkę ;)
właśnie wczoraj w koncu uprałam moje irysy długość standard, które miały przed praniem 5,2m...po praniu mają równe 5m...jestem ciekawa czy tak samo bedzie z moimi motylami 4,6 które mają z kolei 5,4m...po praniu 5,2:ninja:
Moje irysy tez nie sa aż tak długie.
Dziewczyny - czemu te irysy są wciąż na stronie? :ninja:
Bo się nie sprzedały :lol:
No bo mnie nagle oświeciło, że mi się podobają i...nie wiem:hmm: kupic? Nie kupic? Lniane? Jedwabne? Heh, mam nadprogramową kasę :lool: i lukę do wypełnienia, a tu nikt mi jaskółek nie chce sprzedac, więc?
Bo amerykanki zamówiły hurtowo i nie odebrały
a jedwab jest piekny
oba składy są scisle tkane i pieknie nosza
Rozumiem, że dzięki gruntownej analizie paprochów to i kolory z grubsza znacie?:lool::lool::lool:
No mnie tylko dziwiło, że takie piękne chusty wiszą niechciane:hmm:
Ola - dziękuję na razie, póki co upajam się gałązkami:love: :kiss:
Dziewczyny, prośbę mam: mogłaby mi któraś zmierzyć szerokość jedwabnych? Zastanawiam się właśnie intensywnie nad zakupem:) I jeszcze jedno: czy dla noworodka na lato będą ok, czy za grube/ciężkie jednak?
Moje mają 69 przed praniem, nie wiem jak po bo nie prałam :wink:
piekne sa te fioletowe irysy
nie chcialam nic kupowac ale :twisted:
mysle...
jakie przemyślenia po czasie odnośnie jedwabnych? dla cięższego maleństwa będą ok? na lato?
Na lato nie! :cryy: (grubasy!)
Dla chuściocha XXL - tak!