o właśnie,na czym? :ninja:
Wersja do druku
chyba na panicznym smiechu i probowaniu wszystkiego po kolei:D
Ja tam zamawiam żółtą uśmiechniętą buźkę- przypinkę/ broszkę.
Jak nikt się nie dołączy to trudno.
Z takim znaczkiem to i maluch waży mniej ;)
mamuchap
Eee tam w Twoim wypadku dla mnie wystarczyło szydełko w ręce podczas robienia poncza w pociągu..... i nosidło ..... Pamiętasz?
(w grudniu zeszłego roku, ta ruda)
A gdyby tak: gradacja na bebinie? Tylko odzew trzeba jeszcze wymyślić ...
Moja propozycja. Jak nas mija mama w chuscie, powiedziec z usmiechem chusta :)
A jak ktos jest z Forum to odpowie info. :)
Ja to strzelam śmiecha od ucha do ucha i od razu widać że chustoświrnięta:bduh: jestem.
chusty - info bardzo mi się podoba :) ja tam znaczkowa nie jestem wolałabym właśnie jakieś hasło tajemne :) wywalenie języka też dość wymowne ;)
hasło chusty-info super!
Ostatnio na plaży zagadnęłam jedną dziewczynę... Śmiać mi się chciało jak tylko ją zobaczyłam, zastanawiałam się tylko, który z tu wymienionych znaków zastosować - zeza, język czy cóś innego. Uśmiechnęłam się i delikatnie pociągnęłam za ogon. Dziewczyna się uśmiechnęła i zamieniłyśmy dwa słowa... i okazało się, że poczytuje, ale nie udziela się na forum hihi Więc pociągnięcie za ogon takie neutralne było. A jak kto swój, to będzie wypatrywał i drugiego takich właśnie znaków :D A my chyba zawsze na hasło chusta możemy odpowiedzieć INFO :D:D:D
:)
nie no prosze Was, dlaczego to nie może byc gadżet, tylko od razu trzeba sie odzywać, ja sie wstydzę:cryy:
jednym słowem znak MUSI być podwójny!! Jedni będa mieli gadżet a inni gadane ;)
no ja pokazałam język - nie zadzialało... eh... pomyślała sobie pewnie, że walnięta jestm jakaś...
Chusty-info
jestem na tak!!!!:):)
Padam...normalnie oplulam monitor. Zobaczylam te wszytskie zachustowane matki,co to wywalaja jezory,ciagna ogony,machaja,klaskaja...no polewka!
Za 3 tyg jade do Polandii. jak mi ktoras zacznie na moj widok wyczyniac takie wygibasy to padne!:lol::lol::lol:
ja też prycham na myśl o zachustowanych wywalających języki z zezem:lool:
fajny pomysł z tym znaczkiem, bo ja z tych nieśmiałych jestem