taki przekaz podprogowy zastosować ;) hehe dobre :)
Wersja do druku
Jak Vatkowe labirynty podobały mi się umiarkowanie, tak ta chusta ani-ani (Ani), choćby z powodu swojej wtórności.
(tak, wiem, że są różne labirynty, ale tamte były pierwsze na chuście do noszenia - tak na wszelki wypadek uściślam).
Wlasnie sobie pomyslalam ze skoro panom sie ta chusta podoba to moze wiecej panow bedzie nosic . Kto jeszcze pytal swojego meza o zdanie ?
już nic
Ja jestem chyba konserwatywna jezeli chodzi o chusty, najbardziej mi sie podobaja pasiaki. ;)
green_naranja Nie rozumiem jak mozna potepiac obrazanie obrazajac??
green_naranja dostala ostrzezenie tak jak wczesniej bylo pisane za post #147, ale i nie tylko, ostrzezen powinno byc wiecej, dlatego grozi ban tymczasowy ale dluzszy (1 miesiac) za nastepne przekroczenie/lamanie regulaminu.
Prosze o szanowanie forumek na tym forum.
Ja jestem pod ogromnym wrazeniem jaka pasje i wiedze o chustach (i nie tylko) jaka maja polskie chustomamy. :)
mi się też nie podoba ta chusta... taka jakaś bleeeeh...
doczytalam watek i pomyslalam sobie a co kukne jeszcze raz na zdj chusty no ale nic dalej mi sie nie podoba.fakt mordeczka klauna nadaje sie i tak sobie wyobrazilam jak on nois w tej chuscie takliego malego klauna oj chyba zle ze mna. natomiast pawie kocham :heart::heart:
no ja rozglądając się za chustą dla męża pokazałam mu didkową stronę i on powiedział, że TA (czyli sławny labirynt) mu się bardzo podoba...
acha - ja mu na to że mu nie kupię takiej bo byłby WSTYD NA FORUM:hide:
Zdjęcie w akcji (z rosyjskiego blogu chustowego)
http://www.ljplus.ru/img4/v/i/viver/_DSC_0191.JPG
Tutaj więcej.
Jednak ciekawa okazała się ta chusta... Mojemu mężowi się spodobała (witajcie w klubie żon miłośników Labirintu :duh:).
Nie jest taka zła :roll: :lool:No,ale paski be :p Jak dla mnie ;)
W akcji całkiem nieźle wyglada
Piękna! I kolory żywsze niż w makach... Mówiłam że będzie się mężczyznom podobać. W końcu jakąś 100% męską chustę utkali :)
a mnie tylko zastanawia... czemu tak mało chust ze strony didka odpowiada realowi??
Się zdarzyło, że co mi się nie podobało w sklepie, to było całkiem fajne (czy wręcz cudne) w realu.
Oraz odwrotnie.
w akcji wygląda całkiem ładnie. zapowiedź była dziwna.
Obejrzałabym ją w akcji z tej drugiej strony, tej pasiastej... Czy traci swoje psychodeliczne właściwości...