Idea Kanguromani słuszna, ale moim zdaniem te 139zł mozna by dołozyc do jakiejś fajnej chusty a informacje zdobyć samemu w necie i poćwiczyć z Dziewczynami w KK:)
Wersja do druku
Idea Kanguromani słuszna, ale moim zdaniem te 139zł mozna by dołozyc do jakiejś fajnej chusty a informacje zdobyć samemu w necie i poćwiczyć z Dziewczynami w KK:)
w necie to ja już ćwiczyłam ;)
a na warsztaty zawsze chciałam pójść no to idę i kasy mi nie szkoda, może wygram chustę bo są do rozdania niby co 2 osoba ma dospać Hopka :)
no i bon na 50zet na zakupy więc wstęp wyjdzie taniej ;)
a na spotkanie z chustomamami może kiedyś dotrę ;)
warsztaty były bardzo fajne, ale jednak czuję niedosyt! i na kolejne spotkanie w Urwisku pewnie przyjdę. Zdecydowanie za mało było nauki praktycznej wiązania a za dużo gadania ;) ale nie żałuję mojego uczestnictwa :)
Hej Dziewczyny. Potrzebuję pożyczyć MT na góra dwa dni. Najchętniej z Wrocławia bo tu jestem codziennie w pracy w okolicach placu Kościuszki. Potrzebny jest do pomiarów żeby zamówić z odpowiednią długością pasów. Za niezniszczalność odpowiadam głową i honorem do wyboru.
mozesz do mnie podjechać .Mam MT .
ja mam. leży na strychu
Tego, że masz to byłem pewny na 100% haha. Jak się nikt nie odezwie we wrocku to będe Cie napastował.
Chciałabym pooglądać nosidełka ergonomiczne we Wrocławiu czy ktoś może wie gdzie można zobaczyć? Jakoś do chusty nie mogę się przekonać:(
Wielkie dzięki. Moje maleństwo właśnie skończyło 4 miesiące. Będę wdzięczna za pomoc. Tyle tego jest, że trudno coś wybrać szczególnie jak nie można zobaczyć na żywo.
w przyszła sobotę 28.02 w Urwisku przy Wejherowskiej 28 będzie spotkanie Klubu Kangura. Przyjdź, pooglądasz rózne różności, pomacasz, pomierzysz, porozmawiasz z mamami noszącymi już swoje dzieci i z doradczyniami noszenia :) Wstęp wolny :)
Super:) Na pewno się pojawię. Dzięki
w godz 14-16 :)
Witam, mój pierwszy post na tym forum :-) Bardzo chcę dowiedzieć się czegoś o chustowaniu. Mam 4 miesięczną córeczkę i chcę zacząć praktykować noszenie w chuście ale nie mam pojęcia jak zacząć :-( Wiem, że są różne warsztaty ale to zawsze kosztuje i to nie mało :-( Czy wiecie może gdzie i kiedy można się dowiedzieć czegoś więcej o chustach i jak najtaniej? Brzmię jak największy skąpiec ale przyznam szczerze, że na wychowawczym trochę u nas krucho z finansami :-(
Dziękuję za info i pozdrawiam wszystkich!
bosastopka spotkanie, o którym pisałam 2 posty wyżej jest darmowe i odbywa się regularnie w ostatnie soboty miesiąca :)
To może i mi się uda przyjechać? O ile znajdę jakiś transport z mojej wioski - może mąż mnie by przywiózł? :) super inicjatywa :)
Witam, jestem zupełnie nowa tak na forum, jak i w temacie chust. Mam 6miesięczną kochaną bestię, którą strasznie chciałabym zacząć nosić w chuście. zakupu oprzyrządowania już dokonałam - polekont tkana - niestety instrukcja obsługi niewiele mi mówi i każdą dotychczasowa próba kończy się jednym wielkim wrzaskiem. nie potrafię chusty dociągnąć, nie radzę sobie z umieszczeniem maluszka w środku... jednym słowem - potrzebuję pomocy :) najbardziej zależy mi na wiązaniu kołyski - chciałabym małą w chuście usypiać i wiązaniu na biodrze, bo tak się generalnie najczęściej nosimy. jeśli jest tu jakaś Mama skłonna wyjasnić i zademonstrować mi zasady wiązań - będę bardzo wdzięczna.
Hej kochana;) na kołyskę to juz za późno:) Skąd jestes?
sępolno. ale istnieje jakieś wiązanie, które umożliwi mi usypianie jej, czy zupełnie spalone w tym temacie już jesteśmy? ;)