my z Fabiem raczej też możemy:) i 4 i 18. A może ktoś nam od razu pomoże z nowym wiązaniem, bo my trochę ciemniaki jesteśmy, ale chętni się uczyć :D
Wersja do druku
my z Fabiem raczej też możemy:) i 4 i 18. A może ktoś nam od razu pomoże z nowym wiązaniem, bo my trochę ciemniaki jesteśmy, ale chętni się uczyć :D
Dziewczyny, przepraszam, ale ja 4 nie mogę. Mój mały chory... na antybiotyku :( a we wtorek ma jechać z ciocią nad morze, wiec wolę go ludziom nie pokazywać...
Może 18?
zdrówka dla maluszka! :)
Dziewczyny - wakacje zbliżają się ku końcowi... w związku z tym chyba pora reaktywować nasze spotkania pogaduszkowo-chustowe ;) Kto chętny na spotkanie we wrześniu?
No i oczywiście proszę o propozycję terminu i miejsca.
Mnie jak na razie pasuje każda sobota z wyjątkeim 15 września :) Mogę spróbować zarezerwować Kangurka albo kąt w Bollywood... albo gdzie chcecie - tylko napiszcie, gdzie :)
Na chwilę obecną u mnie odpada 1 września ;)
I nie wiem, gdzie jest to Bollywood ;)
nowe kino
mam nadzieję, że dobrze dodałam link :)
Dziewczyny, co Wy na 8 września? Mój małż pewnie na ryby ruszy na Bałtyk, więc z czystym sumieniem mogę się wybrać na kawę i plotki chustowo-dzieciowe ;)
ja wstępnie moge być:) a zapytam od razu, czy jest sens zaczynać nosić w chuście z rocznym dzieckiem? Dziecko noszone, ale nie powiem w czym...
Sens zawsze jest ;) A jak maluch noszony, to pewnie nie będzie się buntował na nowość...
Roczniaka to na plecy wrzucić można :) I może w nosidło Ergonomiczne? A na krótkie wyjścia chusta kółkowa... Opcji jest cała masa... Ale chusta długa oczywiście świetnie da radę (tylko czy rodzice będą mieli wolę ją okiełznać?)
Może niech przyjdą na spotkanie :) Jak będzie :ninja: Będzie? Określajcie się dziewczyny... i proponujcie miejsce :)
ech chyba już tu za bardzo nikt nie zagląda.. Jak będzie wiadomo na 100% czy będzie spotkanie to będę proponować koleżance przyjście;) mogłoby się odbyć, bo jeszcze nie widziałam żadnej chustomamy... Oprócz siebie w lustrze :P
a ja myślałam, że są tu chustomamy z Siedlec i okolic.. :(
I jak, było w końcu spotkanie we wrześniu?
A co z październikiem? Mi by w sumie pasowało dopiero 27go. Ewentualnie 13go. Czy komuś jeszcze pasuje taka data?
nie było.. Mi tam pasuje każda sobota;)
Dziewczyny, mam pomysł, żebyśmy się spotkały 20 października w cukierni na rogu Wojskowej i Katedralnej. Jutro będziemy pytały, czy można u nich zarezerwować stolik albo dwa dla na :)
Kto chętny?
Dzięki za info na mail ;) My jak zwykle chętni :)
I ja rowniez jestem chetna z moja corcia:))
20 mi pasuje tylko w jakich godzinach proponujecie?? Bo musze auto zalatwic od meza:p
Przeważnie spotykałyśmy się ok. 10.00 i siedziałyśmy do 12.00... albo i dłużej... Ja bym przy tych godzinach została.
Chyba, że macie inne propozycje :)
No to super mi raczej pasuje:thumbs up: