mi się podoba.
już się przyzwyczaiłam. nie jest to co prawda stara, dobra, zielona wersja, ale cóż, wszystkiego mieć nie można ;)
Wersja do druku
mi się podoba.
już się przyzwyczaiłam. nie jest to co prawda stara, dobra, zielona wersja, ale cóż, wszystkiego mieć nie można ;)
pięknie jest, kolory super całkiem po mojemu:)
Mnie też się podoba!! Świeżo tak, nowością pachnie :D Teraz tylko muszę się nauczyć tego nowego forum.
polatałam, poczytałam i się już do nowej szaty przyzwyczaiłam:lol:
choć na początku było dziwnie:omg:
Pomarudzę troche. Nie podoba mi się i nie lubię czestych zmian na forum.
a mnie się podoba poza jednym: jest chyba jakas ustalona szerokość ramki na wypowiedź, i jak ktoś napisze jedno zdanie, to pustką zieje. W poprzedniej wersji tak nie było (chyba :-) ), no strony robia się dłuuuugaśne.
Ale poza tym jest oki
PS. nie czytałam wątku, byc może sie powtarzam :-)
kurcze no mieszane uczucia mam :) ale pewnie się przyzwyczaję :)
kolory nie moje, ale podobają mi się w tym zestawieniu. Tak sielsko sie zrobiło:)
dokładnie to samo miałam pisać, mam wrażenie że strasznie się "rozjeżdża" przez to że, są avatarki po boku. Wypowiedz musi mieć min. ramkę, a jak ktoś piszę jedną linijkę, to dziwnie wygląda; poza tym teraz jeszcze bardziej dobitniej widać, że musimy pilnować wielkości podpisów.
Ale poza tym pozytywna zmiana!!!
Dziewczyny, a mnie coś zastanawia i nie wiem - czy to u mnie się coś inaczej wyświetla?
O wielkości podpisów mówię - wcześniej, kiedy był układ: pasek z avatarem, post, sygnatura - to wszystko było bardziej rozciągnięte na wysokość, więcej było scrollowania chyba? No nie wiem, o co teraz chodzi, że coś nie tak? :hmm:
A ja nie wiem o co wam chodzi;) Ale jest lepiej, już chyba przywykłam:) i scrolluje z umiarem, ni mniej ni więcej
Meta mnie tez sie wydaje, ze teraz sygnaturki jakby mniej miejsca zajmuja
a tak ogolnie - nie mam na razie zastrzezen co do nowego wygladu forum. ale ja z tych co baaardzo lubia przemeblowania, wiec podoba mi sie, ze sie forum zmienia raz na jakis czas. oraz bardzo sie ciesze, ze avatarki wrocily na lewo :)
Sygnaturki mniej miejsca? Nie wiem, ja widzę moją jako większą na wysokość - w dawnej wersji miałam jeden suwaczek obok drugiego, w jednej linii, teraz mam jeden pod drugim...
Da się przyzwyczaić, jak do wszystkiego :) Jedyne co to też mam prośbę o zwiększenie kontrastów między przeczytanym a nieprzeczytanym, zwłaszcza na głównej stronie forum.
a ja zauważyłam jeden problem przy pisaniu posta. Chciałam wypunktować coś, a potem wstawić obrazek i mi wyskakiwało takie okienko z napsianym w środku słowem "undefinided" i że to komunikat chustoforum jest, i tam było miejsce na wpisanie linka jakby.
No i nie napisałam tego posta ostatecznie :roll:
a jak zrobić żeby widzieć kkiedy ktoś napisał posta??? w poprzedniej wersji było a teraz nie widzę :(