-
u nas kolędy pomiędzy posiłkami, a prezenty po kolacji. sylvetta - gratulacje wytrwałości!!!!:)
-
to juz dzis, to juz dzis :applause:
-
ja mojego testowegpo pslinga niniejszym zapakowałam - za kilka godzin z lubościa odpakuję :mrgreen:
-
AAAAAJ
EEEEMMMM
HIIIIIRRRROOOŁŁŁ!!!!!!!!!!!!
-
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause:
chyba sie ktos prawie doczekal hihihih:ninja:
-
dotrwałam jakuś, uuuuf. a jeszcze dzis w nocy męza napastowałam, jak ubraliśmy choinkę - no włoż prezencik, no wezzz, no prosze,no.......................................
Ale był nieugięty. ciekawa jestem tylko czy ja zapakuje, czy będzie lezała pod choinką w torbie przesyłkowej:ninja::D
-
ja też czekam, ja też :bliss::bliss::bliss:
-
Sylvetta GRATULACJE, jesteś Wielka Kobieto!!!!
Ja też czekam, ale mojej nie ma w domu jest chyba w aucie u M.
-
I ja czekam cierpliwie choć zawsze mam z tym problem. Jeszcze parę godzinek i będzie :high:
-
No i się doczekałam i szczena mi opadła a oczy wylazły na wierzch :omg: bo co prawda gwiazdek się spodziewałam, ale już leosia wcale :D M mnie zaskoczył bardzo dostałam dwie chusty za jednym zamachem, w szoku jestem nadal.
Sylvetta a Ty jak?
-
dostalam katje :applause: z welna :applause:
jak sie cieeeeesze! wisi w saunie i schnie po praniu wlasnie, moze wieczorem uda sie zamotac.
w ogole wigilia pod gwiazda noszenia, bo maz dostal Suse's Kinder :) narzekal, ze mu zimno jak chodzi z mloda i ze by moze sobie kupil taka kurtke jak ja mam. no to mu kupilam, taka dobra zona ze mnie.
-
Maaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubięęęęęe te frędzelki!
Ale mam zakaz siedzenia na forum dzis więc pełną relacje zdam przy najblizszej okazji!:D
Opylało się czekac........;-)
-
ciagle czekam na opowiesc :ninja:
-
I jak ????????????????????? I jak??????????? Sylwia żyjesz czy padłaś pod wrazeniem chusty:twisted:
-
dobra! Pisze - bo miałam zlecony przez męza odwyk od komputera:lol:.
Otóz z prezentem było tak. najpierw w Wigilie sie spakowalismy, a ze szlismy na Wigilie do siostry męza, a potem od razu jechalismy do moich rodziców, to ja zapakowałam prezenty dla wszystkich i ustawiłam grzecznie razem w rogu pokoju. I potem sie stroiliśmy, ubieranie Blanki było i mąz zaczął wynosic wszystko do samochodu.
ja spoglądam coraz podejrzliwiej czy nie wynosi jakiegos znajomo wyglądającego pakunku:ninja:(bo prezenty wreczalismy u siostry). Zaniosł wszystko do samochodu, wziął rzeczy Blanki i nic....No to ja se myśle .....zapomniał. No ale musiałby byc komplentnym ignorantem - przeciez widział jak czekałam:roll:.
No to mówie:
-Wziałes wszystko?
-Taaak!
Ubieram Blanke i mówie:
- Niczego nie zapomniałes? Wziąłes PREZENTY?????(ze znacznym nacisnkiem na prezenty)
-Tak, Synuniu wszystko spakowałem do samochodu.
Wychodzimy, wsiadamy do fury, juz mamy ruszac. Mówie :
-Zastanówmy sie czy wszystko mamy.:cool:
- Wszystko mamy, przeciez jedziemy na jeden dzien....
no i jak sobie zdałam sprawe z tego, ze to JESZCZE JEDEN DZIEN to wypalam:
- Mam nadzieje, ze w tym samochodzie znajduje sie moja chusta...:ninja:
MAZ mój zamarł, po czym wyszedł z samochodu i skierował sie sie ku domowi...:duh:. gdy wrócił, zapytałam, czy zdaje sobie sprawe z tego, ze otarł sie o rozwód.;-):D
A chuste dzis uprałam - bo najpierw sie przeraziłam, ze ona taka nowa;-) i sztywniara. I dzis juz jestem w niej zakochana. nawet sie ubrałam po kolor. Ja jednak jestem fanką zieleni. a jeszcze w połaczeniu z fioletem to juz szalenstwo:mrgreen:
-
aaaaaaaaa
ale historia :D:D
super !! hahaha
-
-
Jako, ze obiecalam zdjeci to - lepiej poxno niz wcale. Wiązanie średnie bardzo - bo zem sie w nowy roku w garazu na poprawinach sylwestrowych motała - a 2x to ja jak na razie wciąz przed lustrem musze , zeby ładnie było. A w garazu zwierciadła niet.
Powiedzcie mi , czy mi z Dziką Orchideą facjata współgra - bo choc ja ją uwielbiam za kolor i uwazam , ze jest piękną chustą to nie wiem czy w niej nie wygladam lekko blado.....niczym Piekny Mucha na zdjeciu w baśni.;-):twisted:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...612544051.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b6ea34b0d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b8a1223b9.html
Bo jak nie pasi to ją sprzedam normalnie:cool::twisted::ninja:
-
wygladasz w niej super- delikatnie, dziewczęco i jednocześnie elegancko.
mimo, ze chusta... hm, nie w moim typie kompletnie ;)
dopiero teraz przeczytałam opowiesc wigilijną- popłakałam się ze śmiechu :D :D :D
-
Nie sprzedawaj boście piękne wszystkie 3 !!!:applause:, razem i osobno też (chociaż Małą to najmniej widać)
PS masz tę najjaśniejsza Orchideę?