Ja też muszę do czerwca czekać, ale też zostałam radością porażona wręcz :D
Wersja do druku
Ja też muszę do czerwca czekać, ale też zostałam radością porażona wręcz :D
Proszek jak proszek, plam to chyba żaden nie usunie i tak trzeba samemu odplamic.
Ale ja od czasow ciazy jestem uczulona na zapachy i najchetniej uzywam kosmetykow bezzapachowych.
Natomiast zapach prania po bambinexie jest niezastapiony. UWIELBIAM GO!!! :D
Wiem o czym mówisz... ostatnio na bazarku kupiłam pieluszkę (twoją :D) i aż się zapytałam w czym prana była, bo oszalałam normalnie... w bambinexie właśnie :D
A ja tez na bambinex wpadłam po tym jak kupilam wyprany w nim otulacz. :D
:lol:
http://www.babyetta.pl/inne/inne/181.jpg
Anitanelka:D ten proszek jest nieziemski... tylko ja go do tj pory za duzo uzywałam jak widać :( bo ładowałam 2 łychy bambinexu i jeszcze proszek dziecięcy:roll:
a powiem Wam, że ta karteczka co jest w środku proszku - ta reklamówka czy tam instrukcja u mnie od razu wylądowała w koszu i małż cały dzień podchodził do kosza i nie mógł się nadziwić co tak dziś ten kosz nam pachnie:duh:
A u mnie ta karteczka chyba zostanie przedziurkowana i powieszona na sznureczku gdzieś tylko jeszcze nie wiem gdzie, moze w samochodzie? :D
Bo rzeczywiście pachnie intensywnie. :)
o kurcze a ja głupia baba karteczkę wyrzuciłam
nella nie przejmuj się, wsadz inną karteczkę, a na drugi dzień wyciągnij. :lol:
:duh:spryciara!!!
zakupiłam 4 kg - pierwszy raz nie moge doczekac się prania
Yetta tobie sprzedawcy bambinexu powinni odpalać dolę za świetna reklamę :D
no własnie przez was zrobilam proszkowe ( i nie tylko bo i pieluszkowe ) zakupy. a może powinno sie zabronić tu wchodzić, bo co chwile cos kupuje (jak nie chusty to pieluszki) zwariować można :duh::duh::duh:
O tak tak jestem ZA :lol:
A ja dzisiaj prania jeszcze nie robiłam, jutro będzie wielki dzień. :) I też doczekać się nie mogę.
Skoro w pieluszkarni promocja to trzeba szybko zbierać na kolejne wiaderka. :lool:
pele jak zabronią tu wchodzić, to wejdziemy gdzie indziej i wydamy co mamy. ;)
a ja już zgłupiałam od nadmiaru informacji :hide:
powiedzcie mi czy dosypujecie BIO-D nappy fresh do Bambinexu?
mamru jak miałam to dosypywałam.
Od jakiegoś czasu nie używam. :D
Właśnie kończy się pierwsze pranie z wiaderkowego Bambinexu i zaraz będzie wąchanie (czytaj wieszanie). :lol:
mam i dosypię w takim razie
dzięki Yetta!
yetta, tak kusisz smakowitymi opisami proszku, ze powinni tobie płacić za reklamę. Zamówiłam i zobaczymy czy jest taki super :)
Proszek do mnie juz dotarł i całkowicie nie rozumim czym się zachwycasz, zapach jest taki, taki proszkowy i nic ponad to.
Ale dopiera super i pieluchy nie mają swojego "smrodku", który nawet po kwasku średnio schodził, tylko pachną tak jak proszek, proszkowo właśnie.
czy ktoś może wie, gdzie teraz mozna dostać bambinex? bo jakoś nie moge niegdzie znaleźć, chyba na oczy mi padło;-(
O to samo zapytuję ? Znaczy się jak wyżej :)