patrzę i coraz bardziej pożądam :oops:
Wersja do druku
patrzę i coraz bardziej pożądam :oops:
Wanda, żem się rozmaśliła teraz :love:
Co psia kitka jest w tych indio ze podobają się coraz bardziej z czasem??
Dziewczyny ja chyba zwariuję-tyle rzeczy chce mi się naraz! :roll:
2 miesiące temu gadałam,że te ręczniki są brzydkie :mighty: :mighty: :mighty: o matko i córko ,co mnie wtedy opętało.Koniec sprzedam leośka i chce indio....tylko ,że już chyba wszyscy na forum wiedza jakie chcę:) a tego nie ma kurde.......ewentualnie jakies inne,ale mocne kolory.Po co ja się tam zalogowałam...tyle miesięcy dałam rade bez.
to ja nie pozbywam sie kobaltu, moze kiedys zmieni mi sie gust... a za black pink to ja oddam dusze :fire:Cytat:
Zamieszczone przez vandene
ale bylo wyraznie napisane, ze w razie potrzeby moze byc dorobiona :cry:Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Ja też!
wiem jestem nudna,ale czarno-różowe to pestka.Kupujesz biało czar i farbujesz.....jak zrobić biało -fioletowe :shock: oto jest pytanie :idea:
Taki właśnie mam plan. :twisted:
z watku TBW powyzej poprosze Sky Blue i Rosewood :love: .
czekam na moje pierwsze indio. bialo-niebieskie z czarna drukowana metka. mialam dotychczas okazje pomacac i poprzymierzac rozmaite indio na spotkaniach w cambridge, ale nie nosilam. nie moge sie odczekac :jump: !!!
Chyba zmienilam opcje kolorystyczna dla mojego rosenholza!
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... p?t=255744
zakochałam się :love: zastanawiam sie jeszcze co by było gdyby rosenholza wrzucić w tropikalną zieleń :hmm:Cytat:
ja mysle, petisu, ze ty chcesz nas emocjonalnie wykonczyc podajac tyle opcji :wink:
A niech to! Rozszyfrowalas mnie! :shock:
czym farbowac??? ktos ma pomysl moze jak ten kobalt zafarbowac??
Jak to czym? Farbkami do tkanin! :D Dylon, iDye, Procion (ta podobno najtrwalsza, podobno)
ale te farby nie sa chyba eko certyfikowane, nie sa szkodliwe dla dzieci?Cytat:
Kochane indiofilki mam coś dla Was:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382579675
to aukcja charytatywna na rzecz Adasia.
dzięki nelles za cynk :)
właśnie przyszła do mnie paczka od petisu (dziękuję :mighty: ) a w niej rosenholz... no i tak już kilka razy pudło otwierałam, ale nie mam śmiałości wyjąć 8)) jakaś taka jest "dorosła" do tej pory miałam majtkowe indio, a tu taki dojrzały piękny kolor...idę sobie jeszcze popatrzeć :D może nawet odważę się wyjąć :lol:
Hanti i jak tam wyjęłaś go wreszcie z pudełka?