ha ha , pierwszego czerwieńca dostałąm parę dni temu, więc już teraz wiem, po czym odróżnić negatywa :D
to kolejne pytanie :lol::
jest kilka osób z czerwonymi kropkami - ile punktów one przyznają? 0? czerwone punkty? :twisted:
Wersja do druku
ha ha , pierwszego czerwieńca dostałąm parę dni temu, więc już teraz wiem, po czym odróżnić negatywa :D
to kolejne pytanie :lol::
jest kilka osób z czerwonymi kropkami - ile punktów one przyznają? 0? czerwone punkty? :twisted:
Chyba 0...:hmm:
W ten sposób mogą jedynie wyrazić swoją opinię...
metis, gdzie się ukrywasz? :ninja: Wróciłaś już na dobre z wakacji? (czy wchodzę w nieodpowiednie wątki, ze Ciebie już dawno nie widziałam? ;) )
Szybko napiszę, zanim nas przegonią z wałkiem, że wróciłam - wykończona 3-tyg urlopem...:duh:
Teraz już będę! :znaika:
Spadam stąd! :mrgreen:
:kiss:
Czy jeśli w ostatnio otrzymanych punktach reputacji mam 2 komentarze, to znaczy że tylko 2 dostałam? Bo punktów mam 54 i dopiero dzisiaj to zobaczyłam, zupełnie przypadkiem :lol:
Teraz to nawet ciekawa jestem za jakie komentarze je dostałam :D
Dzięki!
Wczoraj było 54, a dziś już 106 :omg: :D
kurde, dopiero odkryłam całą tą reputację.
mam 27pkt. ale na dole tylko 2 odnośniki do postów za które je dostałam. W takim razie ma 2 pkty czy 27?:hmm:
I można sprawdzić od kogo są te punkty?
Czyli dostałaś w sumie 27 pkt od dwóch forumek :) (juz od trzech-masz więcej! ;) )
Widocznych jest 5 ostatnich "doładowań".
annagdynia, tobie też dziękuje:) Mój licznik punktów działa jak trzeba:)
dostałam ujemne reputy i nie podoba mi się to - jak ktoś ma coś do tego co piszę, to mógłby łaskawie chociaż się podpisać, a nie popisywać znajomością znaków interpunkcyjnych...
Mam pytanie :-)
Te zielone kwadraciki są za każde 100 punktów, tak? To dlaczego ja mam od dłuższego czasu osiem kwadracików, a punktów ponad 1000 (tak w każdym razie wynika z mojego profilu). Nie spędza mi to snu z powiek, ale już mi się wydawało że wszystko z punktami rozumiem, a tu kolejna zagadka :lol:
:roll:
Poszukam, gdzieś mi tam mignęła tabelka z przeskokami okienkowymi.
Jak znajdę, to uzupełnię w poście informacyjnym
edit: mam tabelkę z punktacją i statusami.
Już nie pamiętam, czy każda lampka to był inny status? Chyba nie-e, kojarzę coś, że przy jednej lampce bywały chyba różne statusy
W takim razie nie pomogę :)
Może ktoś, kto właśnie pracuje nad zapalaniem nowych lampek da cynk, przy jakich progach zapalają mu się światełka
W ten sposób można by było uzyskać tylko 1000 punktów...
A co to jest 1000 punktów...:roll::duh::whistle:
System reputacji uzytkownika zostala wylaczona na forum.
Reputacja mialam sluzyc do pomocy na forum ale niestety sluzy do klotni i obrazania wiec zostala wylaczona.