:duh::duh::duh:
Jestem już w domu :lol:
Aksamitka już dostała link :)
edit: Chyba mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;)
:kiss:
Część mojego magazynu - to, co ostatnio do mnie przyszło - niektóre już rozdysponowane :)
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1529.JPG
:lool:
za duzo fantastycznych kolorów...muszę reorganizowac budżet :ninja::lol:
:duh:
A ten turkus/niebieski ciemny pod wielokolorowymi i nad fioletem u góry po lewej (dwa motki)to co to?
Rozdysponowane? :ninja:
A to wielokolorowe na samym dole po lewej? :D
fiolet przechodzący w szarość, co za cudo :love: albo jeszcze piękniejszy niebieski przechodzący w szarość :D
edit: ten niebieski to chyba w brąz przechodzi? bo ja ślepa ciut jestem... w każdym razie co to za włóczka jest? ciepła? chłodna?
Apulinko, jeśli masz na myśli to na górze po prawej, to to jest niebieski przechodzący w beż, taki szary beż. Więcej tam beżu niż niebieskiego. A ten fiolet przechodzący w szary, to jest szary o takim lekko fioletowym odcieniu, ale nadal szary.
edit: Włóczka ciepła, z wełną.
A ten morski to Himalaya? To co mam czy coś innego?
I zaciekawiłam się tymi wielokolorowymi na samym środku u góry.Nad samym morskim i po prawej od morskiego 8))
Jedną chustę mam z estonki i powiem Ci,że kocham :mrgreen: Bo ona jest szorstka,a nie kłująca. Ale musiałam się przyzwyczaić :lol:
Mi z kolei bardzo podobają się szarości z prawego górnego rogu. To wełna?
I jeszcze pod nimi - kolorowe dwa motki wśród błękitnych - co to?
Szarości to akryl z wełną i angorą, fajna włóczka, dużo z niej robiłam.
Tak to wygląda na gotowcu:
https://picasaweb.google.com/1154375...14986562514082
A te kolorowe motki to tęczowa Diva, akryl taki jedwabisty.
Ależ kolory :love: oczopląsu można dostać :rolleye:
Wspaniałe włóczki!!! Pozazdrościć takiego magazynu ;)
Ja po prostu jestem chora - każde pieniądze byłabym w stanie przepuścić na włóczki :hide:
Ja Ci współczuję, naprawdę :)
Obiecane zdjęcia na "ludziu" :)
Przepiękna jest! Teraz widzę, że to faktycznie morski, a nie turkus.
No i jakie ładne prokreacyjne zakończenie :p
Ta chusta! Ten kolor! Ten wzór! :heart:
piękna! matka ma też tak uważa ;):applause::heart:
Asiu, gapię się na te foty i gapię, i zastanawiam się, z czym mi się kojarzą te boskie frędzle. I mam! NO PLEMNIKI JAK NIC! :duh: Chcę plemnikową chustę! :lool:
Coś czuję, że na tym forum chusta z plemnikami będzie się cieszyć dużą popularnością :D
Witaj Asiu dawno nie pisała, ale zaglądam do Ciebie regularnie oglądać Twoje cudeńka.
Mam pytanie na kiedy masz terminy bo chciałabym taką mgiełkę, ale z włóczki nie gryzącej. Czy jest szansa na lato??
pozdrawiam