Zamieszczone przez
MrsKJ
Ja też mam mnóstwo książek na zaś :wink: Żal nie mieć wielu książek, a jak dziecko dorośnie to mogą być już niedostępne :wink:
Kolory ze Świata Książki, ale to akurat miałam farta trafić na jakiś jeden zbłąkany egzemplarz, bo dzień wcześniej jak patrzyłam, to nie było. Jeszcze Liczb szukam, bo lubię mieć całe serie :wink:
Seria bez tajemnic myślę, że jest dla dzieci 3-4+. Córka już teraz lubi je przeglądać i zaglądać pod okienka, ale jest tam jednak sporo wiedzy, którą ogarnie dopiero kumaty przedszkolak. Wzięłam bo kończył się nakład. Ciało..., Kosmos... i Samochody... są już zresztą niedostępne. Można znaleźć jeszcze Świat..., Lotnisko... i nowość Nauka...
Zabawy maleństwa:
- niebieska okładka - Rodzina; My jesteśmy krasnoludki; Chodzi lisek koło drogi; Kosi, kosi łapci; W pokoiku na stoliku; Kółko graniaste
- zielona okładka - Jedzie pociąg z daleka; Myju, myju, chlastu, chlastu; Idzie kominiarz po drabinie; Jadą, jadą misie; Baloniku nasz malutki; Mamo, mamo coś ci dam
- jeszcze mam różową - Sroczka kaszkę ważyła; Wpadła gruszka do fartuszka; Entliczek-pentliczek; Miała baba koguta; Poszłam sobie do ogródka; Jadą, jadą dzieci drogą