bladym świtem (pewnie) cykne czerwoniache:love:
hihi
a w tym sn bys wyglądała szałowo:ninja::lol:
Wersja do druku
bladym świtem (pewnie) cykne czerwoniache:love:
hihi
a w tym sn bys wyglądała szałowo:ninja::lol:
Kuknęło się oschy przed chwilą :ninja:
:lool:tak na probe
:mighty:no ja bardzo prosze bo to twoje kolorki
moje tez gdzies obok:mrgreen:
mamaslon, przynoś te chusty, przynoś- mój dzieć jeszcze młody jest, do końca chustonoszenia pozostało nam sporo czasu, więc uda nam się na pewno coś upolować ;) Bardzo ładnie wam w Oschach (tj. w tej fioletowej, bo o reszcie nie wiedziałam) ;) Ja sobie tymczasem nacieszę oko... A tak btw- w sklepie LL pojawiły się kurtki. Ja chyba będę od nich zamawiać. Tak tylko mówię, bo Ty chyba też chciałaś? :hmm: Muszę się z tą kurtką szybko decydować, bo zimno się robi, a ja bez kurtki w końcu zostanę...
Ach, co te małe człowieki mają z niespaniem nocnym- czemu taki nie potrafi całej nocy przespać jak normalny człowiek? :-?
Fajne te biedrony! dzięki mamslon za fotki :) już sie nie moge doczekać kiedy moje przylecą :)
a noc jak widać nasze panny sie zgadały, bo moja mi tez spać nie dała :( oby dzis było lepiej!
mamaslon, super te biedrony są! Takie dzieciowe :) Założę się, że Twój dzieć bardzo je lubi ;) Ja też bym chętnie Franasowi takie fundnęła :D
No fajne te biedronki :thumbs up:
Czemu z nich zrezygnowałam..:duh: a tak "długo" wisiały..
Moja wełna jest naprawdę super. Może to wełna w ogóle, bo teraz nie miałam żadnej w stosie. Może to wspomnienie nino kobalta farbownego na lawendę. Uprałam ją, zrobiła się bardiej puchata. Nosi cudownie. Bałam się, że jej nie polubię, bo z ostatnimi zakupami tak mam, ale nie - :beat:
Ja przepraszam, że najpewniej glupie pytanie zadam: ale wie ktos moze cos kiedy prawdopodobnie rzuca miecho na sklep? Jak często maja taki zwyczaj? Raz w miesiacu? Raz na sezon? Sa w ogole jakies cykle mozliwe do ustalenia czy to zupelnie haotycznie bywa? Przepraszam za pytanie, ale oschofolizmem zostalam dopiero co zarazona, a mój dziec niestety bardzo absoprbujacy jest i jakoś nie mam sily calego watku przejrzec :( dla was to pewnie pytanie trywialne jest...
Fajne te biedrony! Moje 6stki maja 520cm:) Wyprane i wyprasowane, przeciagniete przez kolka i juz nieziemsko miekkie :D Fajna szmata bedzie jak sie troszke zeszmaci;) teraz musze sie przeniesc do innego watku, zeby taka dluga szmata sie do czegos przydala;)
ale nie tak szybko:ninja: bo najpierw musze liczyc dni;) i takie tam pierdoly:lool::lool::lool: w kazdym razie - dzis nic:oops:
A biedrony- w takiej dlugosci to i malza poniosa, tylko ja nie dam rady:roll: a dziec sie nie da w 6stke zamotac:cryy:
To ciachnij sobie na króciznę i kółkową ;)
a ja czekam na....Eden Umbra aaaaaaaaaaaa!
:bliss::bliss::bliss:
:vagen::D:jump::heart: