Czy jest jakies zielone indio z konopiami inne niz Morgentau? W sensie soczyscie zielone, nie zgnile.
Ma ktoras moze?
A z lnem co jest jeszcze zielonego oprocz Eibe i Apfel?
Wersja do druku
Czy jest jakies zielone indio z konopiami inne niz Morgentau? W sensie soczyscie zielone, nie zgnile.
Ma ktoras moze?
A z lnem co jest jeszcze zielonego oprocz Eibe i Apfel?
April napewno jest z konopiami :)
Dziekuje dziewczyny!
April niebieskim mi zbyt traca, a pinus z alpaka jest.
Cypress rzeczywiscie nasycona zielen, moze sie uda na wiosne zdobyc, ew. jabluszko.
Jabluszko z lnem jest, pomylilo mi sie juz calkiem.
Obniżka 20% na konopie!
Mają info na stronie i na fb.
Ja nie wytrzymałam.....i mój wymarzony turkus już w koszyku....
Normalnie, to chyba niebiosa mi spuściły tę promo, bo nijak nikt nie chcial odsprzedać, albo za wysoką cenę, a ja na tę ich stronę codziennie wchodziłam się na ten turkus pogapić i powzdychać. Dziś wchodzę, a tu taka niespodzianka :D
Och, i wełna też tansza...
Pomóżcie proszę. Czy obecny rozmiar 4.2 to będzie 4.2 liczony już ze skosami czyli realnie po krawędzi, czy bez skosów? Nie rozumiem tego obrazka na stronie... A moje LL 4.2 realnie po krawędzi jest 4.6...
Nie wiem jak to z Indio.. Help,help, bo zamówiłam i nie wiem czy zmienić rozmiar, czy nie?
Po krawedzi.
Dzięki Sowa, tak! Już znajoma mi właśnie też zmierzyła jej 5tkę i jej wyszło 4,15 po krawędzi. Czyli biorę 6tkę :)
hop
Dziewczyny, zdecydowałam się sprzedać moją kółkową INDIO Zink, pomożecie wycenić?
Podpowiedzcie drogie Indiofilki :) kocham sie w indio odkad pierwszy raz ujrzalam. Wtedy nie moglam sobie pozwolic na taki wydatek, ale tym razem juz planuje zakup ;)
Chcialabym nosic w nim od urodzenia i zeby wytrzymalo jak najdluzej. Dobrze zeby bylo dosc przewiewne bo glownir bede uzytkowac wiosna-lato-jesien. Co polecicie? Sama bawelna czy domieszki? Pomozcie prosze :)
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
domieszki :) mozesz szukac z domieszkami, ale cienszego, miałam np. deep blue dark red z konopiami i ono było raczej cienkie. albo phi, tez z tych cienszych chyba jest
Dziewczyny indio tiefblau weiss ma ktos tutaj? Jak bardzo wizualnie rozni sie od blau weiss ? Mozecie wspomoc opinia i lub zdjeciami?
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Ja miałam stare tiefblau, widać było ciemny granat, nie czarny - wizualnie się różniło, tu masz koło innych moich niebieskich chust
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7790dc9ffe6.jpg
Kupiłam właśnie spontanicznie Indio Purpur z konopiami, króciznę.
Miał ktoś?
Jak się nosi?
Przyznam, że uwiódł mnie piękny kolor....no i dodatek konopii...:)
Dokopałam się, że to Indio Deep Blue Dark Red po angielskiemu ;)
Pamiętam, że Idol kiedyś sprzedawała i że bardzo mi się podobało.
No to tym bardziej jestem ciekawa :)
Mi się wizualnie bardzo podoba ale cienkie jest, a sprawia wrażenie grubego