znowu wielkie oczekiwanie... Do tego wszystko doleci jak ja będę na wakacjach :hide:
Tak więc:
Surya Tiree, SN Ash x2, SN Maya, MW Indigo, Ooga spooky, Vanilia roses, Meander aiko, gekony, fumus batu ... chyba wszystko :hmm:
Wersja do druku
znowu wielkie oczekiwanie... Do tego wszystko doleci jak ja będę na wakacjach :hide:
Tak więc:
Surya Tiree, SN Ash x2, SN Maya, MW Indigo, Ooga spooky, Vanilia roses, Meander aiko, gekony, fumus batu ... chyba wszystko :hmm:
o kurczę, Marciula, toz to cały stos:mrgreen:
ja czekam na Aprila, Northern Lights i pozyczonego Gluta:beat:
Ja czekam na trzy sztuki różnych smoków, Asha i żałobne pawie. Trzy chusty opuszczają dla odmiany mój stos, więc powiedzmy, że to się nazywa "redukcja":mad.
aaaa ja jeszcze czkekam na smoki safaia, które wysłałam 2,5 miesiąca temu do Stanów i dopiero wczoraj się znalazły :hide: pewnie poczekam na nie kolejne 2 miechy :hide:
No i zaraz opłacam różyczki oszowe różowe :beat:
Dotarł lenek :) I jest dobry na długość :D
To daj znać koniecznie jak dojdzie :)
A ja ciagle na te zebate czekam.... mam nadzieje, ze nie utonely po drodze....
No i teraz jeszcze na Paissi Candy, ciekawe jak szybko Nati chusty wysyla ;)
Pewnie przyjda wczesniej :P
(maz oszaleje :D :D :D)
Ja też czekam!:p
Na nino didkowe i vatanai maruyame:love:
Pewnie w poniedziałek dotrą:jump:
A ja czekam na gekony macchia i Firescales... Mialam nie gromadzić stosu bez chuściocha na zewnątrz :hide:
danna roses, vanilia roses, amadeus im wunderland, mw indigo, sl safaia, SN ash, i może fioletowe peace od kkd jeśli opłacę :hide:
Trza coś prędko sprzedać, znowu zbieractwo mi się włączyło :duh:
a ja czekam na motylki didka :)
ja oczekuję laury didymosa zanabytej drogą kupna od przedmówczyni- to moja pierwsza chusta, więc doczekać się nie mogę
Len na kółkach (ale ten do brata leci to sie nie liczy póki co) kanga, przepiękne kitenge :heart: poza tym na inne inności
a ja czekam na jkao, jkcc, róże afrodyty i fumusa batu ;)
A ja na biżuty od Brikoli. :)
I ja czekam :D ale niechustowo - zamówilam łożeczko dorosłe Synowi, materac i perfumy dla siebie (nowość bo inne od znanych na rynku europejskim - umieram z ciekawości)