Ech...cały tydzień się tym żyło,czy coś koło tego,nie?
Wersja do druku
To kiedy będzie zimowa kolekcja? :rolleye: W sumie z tej tak naprawdę nic mi się nie podobało... Ale polowanie wciąga.
A mi się właśnie podobał eden...bardzo!
I co i dupa dupa dupa!
I jeszcze obiecałam marlei,że spróbuję dla niej upolować eh :(
Idę płakać...
myślałam, że dziś nie będzie
ale za to mam vespersa
:omg:
bardzo nieładnie :evil::evil::evil:
żebym umiała lepiej po angielsku, napisałabym im, co myślę o wprowadzaniu ludzi w błąd :mad:
naprawdę nieładnie
ale może ta buźka to był sygnał, że tak:roll:
zoana! Napisz!
Ostatnia wiadomość była "Not necessarily saying it will be Sunday though! Just know we need another couple of days to get on top of things. Might take Sunday off ;)"
ten "might" przykleił mnie do komputera na pół dnia...
Właśnie wróciłam do domu, położyłam dzieci spać, włączyłam komp. Buahahaha :lool: Tyle mam do powiedzenia.
Może taki fajny sposób wymyślili na to zeby nie było problemów z serwerem:ninja: Zawsze to łatwiej przełknąć, że akurat nie było mnie przy komputerze jak rzucili towar niż spędziłam godzine, miałam w koszyku, juz płaciłam a serwer padł:roll:
Bardzoo, bardzooo nie fair choć przyznam szczerze, że jednocześnie czuje ulgę:hide:
szkoda :roll:
ale obciach z tą oschą...
niefajnie w ogóle
No niefajnie na maksa. Na sprzedaż im to nie wpłynie, urażone klientki będą polować na następne chusty, ale jeśli faktycznie wprowadzili w błąd, czy też wymyślili taki figiel/żart, to słabo. Nie śledziłam info o nadciągającym ostatnim rzucie kolekcji. Faktycznie poszło w świat, że niedziela nie?
Są jeszcze kólkowe.....
Dokładka jakaś...Barley.