Czy ja na coś czekam:hmm:. Ostatnio trzy chusty doleciały, więc chyba już na nic.
A nie! Na Brambla czekam!:high:
Zapomniałam o nim.
Wersja do druku
Czy ja na coś czekam:hmm:. Ostatnio trzy chusty doleciały, więc chyba już na nic.
A nie! Na Brambla czekam!:high:
Zapomniałam o nim.
ojoj a ja pierwszy raz czekam na chusty sztuk 2 :) indio holunder aqua i również didek rosalinda..jestem dosyć ciekawa rosalindy bo według woven database jest ona pleciona skośno-krzyżowo a ja dotychczas miałam tylko żakardy..
Na wymarzone króliczki :love:
Ją się wkońcu doczekalam Vatka :high:
Wlasnie przyszedl Indio Ranunkel. Rany, jaka cudna chusta :D taka mieniaca sie. Dokladnie jak pisali (tu i tam). I w porownaniu z tym co mam, takie cieniutkie. Az jestem ciekawa jak sie bedzie motalo, szczegolnie po kilku praniach :)
Ja na złote różyczki natkowe czekam :)
Na kuriera z Natka kolibrami. Doczekac sie nie moge aby pomacac te mieszanke ramii i jedwabiu! No i kolorek zapowiada sie ladny:razz:
Ja czekam na listonosza przynoszącego mi wielo, zamówiłam 6 z jednej firmy, i 16 z ebaya. I teraz musimy sobie z tymi 6ścioma jakoś radzić :rolleye:
Na Quadroses Karmin :D
Na nowe Jaskółki bordo, moja pierwsza chusta z jedwabiem,ach;)
Na tomka i bordowe jaskółeczki :)
Ja na Little Frog :D
nikt na nic nie czeka? :ninja:
w ramach redukcji:hide: no dobra, wymiany, czekam na bebine, slonie, mandaline i marble i zdecydowanie czas sie leczyc (oddzial zamkniety, izolatka, bez odwiedzin, bez jakiegokolwiek kontaktu ze swiatem, wypuscic jak dziecie bedzie duuuuuze)
o wow Kachasku, ale zaszalałaś :) ja czekam na zielone pawie junos!!! :D
ja na irysy i powracającego z wymiany girasola.
dawno tak nie czekałam, bo zostawiłam chustę u mamy, więc mam tylko prawie sprzedane indio:duh::cryy:
madzi a ty na co czekasz? :ninja:
ojojoj a które??? jednym słowem Germania zdobyta :jump: :thumbs up: