kot w butach, czerwony kapturek, królewna śnieżka i trzy świnki :)
Wersja do druku
kot w butach, czerwony kapturek, królewna śnieżka i trzy świnki :)
Ale dlaczego kolorowe tło? :(((
plejady nieźle :)
Kudlata nie wszystkie mają kolorowe :) ostatnio było sporo głosów by wprowadzić znów kolorowe tła więc chcieliśmy zrobić niespodziankę :)
Mam nadzieję, że gdy będą pokazane w całej okazałości to każdy znajdzie coś dla siebie :)
Kot w butach, czerwony kapturek, królewna śnieżka i 7 krasnoludków ale tej ostatniej nie znam albo nie kojarzę.
Cudne te pieluszki :)
cudne wzory:)
Jaki świetny pomysł z tymi bajkami!
Bardzo się ciesze że wam się podoba :)
Ale cudne bajkowe pieluchy!! aż żal że kieszonek mam wystarczająco ;)
Super :D kieszonek mam już pełną szufladę, ale na nowe wzorki pewnie się skuszę :) Uwielbiam kolorowe pieluchy, więc wg mnie kolorowe tło jest ciekawsze. Mam kilka starszych wzorów NappiMe i spośród nich najbardziej lubię krasnoludki.
dziękuję za miłe słowa :)
Przepiekne są!!!! na lato z coolmaxem- jak ta lala. Wg mojego prywatnego rankingu NappiMe z coolmaxem to najlepsze pieluszki coolmaxowe na świecie. GRATULUJE MONIKO!!!! No i przepiękne PULE, liczn
Nata dziękuję.
Dorzuciłam sporo pieluszek do OUTLETU, można kupić pieluszki w dobrej cenie :)
Pobiegłam do outletu i juz tylko jeden folk został? Chciałam kameleony obie a tam nie ma "dodaj do koszyka" :(
Ja rano już nawet miałam dwie z coolmaxem w koszyku, ale M do pracy wychodził i wyrwałam się z Nim na przechadzkę :duh: :D
a mi sie udalo co nieco zlapac ale ktos jednoczesnie kupowal bo byly np rowery z coolmaxem,wsadzilam do koszyka i wyskoczylo ze brak.Moniko pisze pw
Matko, jak dobrze, że nic już nie zostało :wink:
A ja kliknęłam rowery i kogutki rano zaraz po twojej informacji, ale nie dostałam żadnego maila potwierdzającego zamówienie?
Edit: Już nieważne, jeszcze raz sprawdziłam, wpadł do spamu ;)