ale piękna :love:
Wersja do druku
ale piękna :love:
dziekuję Wam! :heart:
sensi Wasza doszła?
Monika to ty jeszcze takie cuda tworzysz. Jestem pełna podziwu, cudne są :D
Moniko, dopisz mnie proszę :) Może być nawet koniec 2014 :)
Czy jest szansa na moją lalę do lipca?:)
myslę że jest :0 właśnie powoli powoli myslę co by odgrzebać warsztat :)
Moniko, czy mogłabym również prosić o zapisanie do kolejki? Takiej nawet niespiesznej :)
niedługo kolejna aukcja w dziale ADP, poszukiwane fanty na licytację :)
ZAPRASZAMY :)
ja też bym prosiła o dopisanie do kolejki
czemu ja takich wątków nie zauważam? Moniko cudowne lale, po prostu brak słów:love::love::love:. i nie wiem naprawde kochana jak Ty to robisz ze to robisz:rolleye::)
dopisz mnie do kolejki, nawet nie wiem jaka cena, ale i tak stanę poczekam:)
rety ja mam trzy córki:rolleye:!
Moniko czy na koniec listopada dałoby radę lalę dla mojej Julii na urodziny?
Dziękuję za miłe słowa :heart:
Wracam. Powolutku, ale dwóch w placówkach, więc postaram się ogarnąć. Zaraz siądę nad kolejką. magda dam radę na listopad tylko proszę potwierdź.
A dziś mam od ręki lalę. Taką Pierwszą Lalę która może służyć od pierwszych chwil. Jest mięciutka i milutka, wypchana owczym runem więc łapie zapach np mamy ;)
Bez czapki ma 22 cm, w czapce 30 cm.
Jest to prototyp ale nie ukrywam ze super mi się robi je, mam masę pomysłów. Czy ktoś by taką chciał?
Ta jako prototyp gotowa od ręki w cenie 80 zł. Następne będą już po 100 zł.
Można zamawiać. Na stanie mam na pewno welur różowy i niebieski, ale mogłoby być z jakąś ładną bawełenką, generalnie będę zamawiać materiały trochę pod wasze zamówienia.
A to Michasia:
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...9617e7b40d.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...7edb16a1f9.jpg
ja się przypominam na kiedy mogę liczyć że lala będzie ?
Wicia przyszły tydzień mam m. w delegacji więc cieżko będzie. ale myslę że w październiku by juz była.
Aaaa.... :) no to mi pasuje bo na święta zimowe pod choinkę bym chciała dla córki :)
Moniko tak:). Urodziny ma 27.11. Jeśli byłoby możliwe to chciałabym taką lale baletnice jak na fb masz. Włosy jasne długie. Dałoby się?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
wicia super, to do choinki na pewno da radę :)
Magda dałoby się :)
mamrusiu dziękuję :beat:
to poproszę :)
hurra! wróciłaś :)
dziękuję za wpisanie do kolejki i potwierdzam zainteresowanie.
jeśli to możliwe, lalę chętnie przygarniemy grudzień/styczeń, daj proszę znać, czy to realne?
ja sie zakochałam w Milence i taką podobną do niej (warkocze i kolorki czapy:love:) bym chciala dla Anielki na urodziny - czyli w styczniu:)
Lale są przepiękne!
Można wpisać się do kolejki?
Iska mozna
a nikt Michasi nie chce? Tylko dziś jest za 60 zł!
Potwierdzam kolejkę:) moja lala blondyneczka o niebieskich oczach, z warkoczykami. A która jestem w kolejce teraz?
też potwierdzam kolejkę
Proszę o dopisanie do lolejki - cudne lale... co do Michalinki to mnie zniechęca ten róż :)
Dziewczyny chwilowo jestem chora ale jak tylko stane na nogi to ogarne liste. Lale zaczelam powoli robic :)
A Michalinka ma już dom :)
Hej śliczne lale zakochałam się:love::love::love: Amelka i Balbinka są boskie:) chciałabym się dopisać do kolejki jeśli można
dziewczyn y można tylko ostrzegam- będę musiała ciut podnieśc cene. Mam nowe rozwiązania dla lal tak by były jeszcze ładniejsze no ale niestety będą troszkę droższe
To ja prosze o wpisanie mnie na listę nie przeszkadza mi ze lala bedzie drozsza
Ojej aż żałuję że mam syna :P
Jeśli jestem w kolejce, to potwierdzam,
a jeśli nie ma mnie, to poproszę o wpisanie:)
Ja również potwierdzam :)
mam wielką prośbę dziewcyzny :) zamawiam materiały i musze sobie pookreślac kolorystykę. Wypiszcie Wstępnie jaka was interesuje ok ? :)
Ja poproszę brązowe długie warkocze niebieskie oczy sukienkę granatową i fioletowy kapelusik jak lala Amelka. Mi nie zależy bardzo na czasie może być w przyszłym roku
Świetnie :)
PILNA PROŚBA DO WSZYSTKICH OCZEKUJĄCYCH!
Poproszę każdą oczekującą o pw a w nim:
- kolorystyka lalki (oczy, włosy, ew długośc włosów)
- kolorystyka ubranka
- ewentualne chciejstwa (jakiś przewodni motyw ect)
- dodatkowe dodatki: tu będzie można zamówić dodatkowe ubranko, albo sweterek itp
- ew termin na który byście bardzo potrzebowały lalę :) (postaram się, ale musze najpierw to pozbierać)
- NAJWAŻNIEJSZE: adres e-mail- jest to dla mnie bardzo ważne
Cena lalki będzie od 240 zł + przesyłka. Cena zależna jest od ew chciejstw :)
Ja muszę zrezygnować :? Córa posiada jedną lalę w swoim zabawkowym przybytku i jeszcze ani razu się nią nie bawiła :( Może za rok się skuszę :)
Jasne :)